Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Kliinisesti tutkittua ravintoa, joka voi muuttaa lemmikkisi elämän.

  Ainoastaan eläinlääkäriltä saatava HILL'S VET ESSENTIALS NEUTEREDDOG Adult Small & Mini - koirien kanaa sisältävä kuivaruoka on edistyksellistä ravintoa pienelle koirallesi sisältäen viisi tärkeää hyötyä terveydelle. Kliinisesti hyväksi todettu ravinto tukee rasvanpolttoa sekä auttaa saavuttamaan ja ylläpitämään ihannepainon kastroinnin jälkeen.

  • Paino: Ainutkertainen ja vähärasvainen koostumus tukee rasvanpolttoa sekä auttaa saavuttamaan ja säilyttämään ihannepainon kastroiduilla koirilla
  • Ruoansulatus: Optimaalinen yhdistelmä kuituja, sisältäen prebioottisia kuituja, edistää ruoansulatusjärjestelmän terveyttä
  • Vastustuskyky: Sisältää runsaasti antidioksidantteja tukemaan luontaista vastustuskykyä
  • Iho ja turkki: Sisältää Omega-6-rasvahappoja tukemaan ihon terveyttä ja antamaan turkille kiiltoa
  • Virtsateiden terveys: Säädellyt magnesium-, fosfori- ja kalsiumtasot tukevat virtsateiden terveyttä


  KESKEISET OMINAISUUDET   KESKEISET HYÖDYT
  Ainutlaatuinen koostumus Runsaasti Tukee rasvanpolttoa ja normaalia aineenvaihduntaa koirien ihannepainon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi
  Prebioottiset kuidut Lisätty Edistää ruoansulatusjärjestelmän terveyttä.
  Ensiluokkainen antioksidanttinen koostumus Lisätty Sisältää runsaasti antidioksidantteja tukemaan luontaista vastustuskykyä.
  Omega-6-rasvahapot Runsaasti Tukee ihon ja turkin terveyttä.
  Kalsium; magnesium; fosfori Säädelty Ylläpitää virtsateiden terveyttä.
  L-karnitiini Runsaasti Auttaa muuttamaan rasvan energiaksi. Auttaaa ylläpitämään ihannepainoa sekä tukee lihaksiston ja nivelten terveyttä.

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Yli vuoden ikäiset aikuiset pienet ja minikoirat.


  Ei suositella käytettäväksi:

  Koiranpennut ja tiineet tai imettävät koirat.

  Tiineille tai imettäville koirille pitää antaa HILL'S VET ESSENTIALS GROWTH Puppy -kuivaruokaa (muuta kuin VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy -ruoka).


  Lisätietoja:

  Terveellisillä valinnoilla on merkitystä, niin itsellesi kuin lemmikillesi. Hill's on yli 75 vuoden ajan tutkinut ja jakanut tietoa, miten edistää lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia.

  Ainoastaan eläinlääkäriltä saatavilla oleva HILL'S VET ESSENTIALS -lemmikkiruokien koostumus on ainutlaatuinen sisältäen viisi tärkeää hyötyä lemmikkisi terveydelle. Laadukas ravinto, säännöllinen liikunta ja eläinlääkäritarkastukset maksimoivat lemmikkisi mahdollisuudet onnelliseen ja terveeseen elämään.

  Valmistettu Euroopassa kansainvälisistä luotettavista raaka-aineista.

  Valmistamme lemmikkiruokamme laadukkaimmista raaka-aineista. Käytettyjen raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintoainepitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

  Voit vaikuttaa löytöeläinkodeissa olevien lemmikkien elämään. Hankkiessasi HILL'S VET ESSENTIALS -tuotteita autat ruokkimaan päivittäin yli 100 000 koditonta lemmikkiä 365 päivää vuodessa. Lue lisää osoitteessa hillsfoodshelterlove.com.

  100 % tyytyväisyystakuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää HILL'S VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100 % rahat takaisin takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill'sin valikoimaan kuuluvat erilaiset kuiva- ja märkäruoat sekä makupalat vastaamaan koirasi yksilöllisiä tarpeita. Tarjolla on monia herkullisia makuvaihtoehtoja, joita koirasi tulee rakastamaan. 

   


 • Ruokintaopas

  Roukintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  • Säädä ruokintamäärää tarpeen mukaan lemmikin ihannepainon ylläpitämiseksi. Mikäli epäselvyyksiä ilmenee, ota yhteyttä eläinlääkäriin.
  • Syötätkö tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa lemmikkisi aikaisempaan ruokaan yhä suuremmassa suhteessa 7 päivän ajan.
  • Varmista aina, että raikasta vettä on saatavilla!
  • Lemmikkisi ravintotarpeet voivat muuttua lemmikkisi ikääntyessä. Kysy eläinlääkäriltäsi asiasta jokaisen käynnin yhteydessä.
  • Pidä pakkaukset lemmikkiesi ja lastesi ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Ruokintaopas

  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 50
  3 65
  4 85
  5 100
  7.5 135
  10 165

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: kana- (12 %) ja kalkkunajauho (siipikarja yhteensä 18 %), vehnä, maissi, hernelesejauho, maissigluteeni, eläinrasva, lihauute, kuivattu tomaatin puristemassa, selluloosa, pellavansiemen, kuivattu juurikasmassa, kookosöljy, kivennäisaineet, kuivattu porkkana.

 • Ravintosisältö

  3336 kcal/kg (334 kcal/100g)

  Ravintoaine Kuiva-aineessa1
  %
  Proteiini 28.7
  Rasva 15.5
  Hiilihydraatit 37.8
  Raaka kuitu 12.4
  Hehkutusjäännös 5.6
  Kalsium 0.90
  Fosfori 0.70
  Kalium 0.80
  Natrium 0.30
  Magnesium 0.134
  A-vitamiini 11208 IU/kg
  C-vitamiini 110 ppm
  D-vitamiini 716 IU/kg
  E-vitamiini 415 IU/kg
  Omega-3-rasvahapot 0.80
  Omega-6-rasvahapot 2.66
  Beetakaroteeni 5.08 ppm

  Viitteet

  1Ravintoarvojen vertailu tuotteiden välillä, joiden kosteuspitoisuus on vaihtelee.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More