Alt Text

Hill's Prescription Diet Hill's PRESCRIPTION DIET k/d with Beef -kissanruoka

Terapeuttinen täysravinto aikuisille kissoille munuaisten toiminnan tukemiseen tilapäisen tai kroonisen munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä. Tämä erityisruokavalio sisältää rajoitetun määrän fosforia ja korkealaatuista proteiinia.

Kissan munuaisten vaurioituminen heikentää niiden normaalia toimintaa. Sairautta ei voida parantaa, mutta sen etenemistä voidaan hidastaa. Munuassairauksiin kehitettyjen terapeuttisten ruokien tarkoituksena on vähentää munuaisten kuormitusta, jolloin ne toimivat tehokkaammin. Munuaisten toiminnan heikentyminen vaikuttaa myös ruokahalua heikentävästi, jolloin kissa syö vähemmän.


Hill'sin ravitsemustieteilijät ja eläinlääkärit ovat kehittäneet terapeuttisen Hill's Prescription Diet k/d -ravinnon tukemaan kissan munuaisten toimintaa, lisäämään ruokahalua ja kissan syömää ruokamäärää Tämä kuivaruoka on valmistettu naudanlihasta ja sen herkullinen maku on vastustamaton. Prescription Diet k/d -ruoan on kliinisesti todistettu parantavan elämänlaatua ja pidentävän elinikää.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Video

  850537092

  Näin se toimii:

  • Säädelty määrä fosforia ja vähän natriumia, lisätty kalaöljystä saatavia omega-3-rasvahappoja
  • Runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja L-karnitiinia

  Näin se auttaa:

  • Tukee munuaisten toimintaa
  • Tukee luonnollista kykyä rakentaa ja ylläpitää lihasmassaa

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Naudanlihaa sisältävä Hill's Prescription Diet k/d -kissanruoka on tasapainoinen täysravinto, joka sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa kissaasi elämään onnellista ja aktiivista elämää.

  Parhaan hyödyn lemmikkisi saa syödessään tätä ruokaa pidemmän aikaa.

  Voit tarjota lemmikillesi sekä kuiva- että märkäruokia samanaikaisesti.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen.

  Parhaan lopputuloksen saamiseksi:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla Prescription Diet -ruokavaliolla.

  – Pidä raikasta vettä koko ajan tarjolla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaus lemmikkien ja lasten ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia
  2 2
  3 2 1/2
  4 3
  5 3 1/2
  6 4
  7+ 55 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha- ja eläinperäiset tuotteet (naudanliha 4%), kasviperäiset tuotteet, erilaiset sokerit, kalat ja kalatuotteet, öljyt ja rasvat, kivennäisaineet, kananmuna ja munajohdannaiset. Proteiinilähteet: Kana, sika, naudanliha, lohi, kuivattu kananmunanvalkuainen. ActivBiome+ Kidney Defense -prebioottiseos (0,29%): Betaiini, kauralese, frukto-oligosakkaridit.

  RAVINTOAINEPITOISUUDET: Proteiini 6,1%, Rasvapitoisuus 4,4%, Raakakuitu 0,49%, Hehkutusjäännös 1,2%, Kosteus 79,0%, Kalsium 0,17%, Fosfori 0,09%, Natrium 0,05%, Kalium 0,19%, Magnesium 0,01%; per kg: A-vitamiini 10.723IU, D3-vitamiini 305IU, E-vitamiini 176mg, C-vitamiini 38mg, Beetakaroteeni 0,9mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 13,4mg, 3b202 (Jodi) 0,4mg, 3b405 (Kupari) 2,2mg, 3b502 (Mangaani) 3,0mg, 3b603 (Sinkki) 34,5mg, 3a920 (Betaiini) 1,3g, värjätty sokerikulöörilla.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More