Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility with Chicken -kissanruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility on kanaa sisältävä terapeuttinen täysravinto munuaisten toiminnan tukemiseen akuuttia tai kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastaville ja nivelten aineenvaihdunnan tukemiseen nivelrikkoa sairastaville aikuisille kissoilla. Tämä ruoka sisältää vähän fosforia sekä rajoitetun määrän laadukasta proteiinia, runsaasti DHA- ja omega-3-rasvahappoja, lisättyä metioniinia ja mangaania sekä sopivasti E-vitamiinia.

Kliinisesti tutkittu terapeuttinen ruokavalio on munuaisten vajaatoimintaa sairastavan lemmikin hoidon kulmakivi. Ravitsemus voi myös olla merkittävä osa kissan liikkuvuuden hoitoa, se hillitsee nivelrikon oireita ja parantaa kissan kykyä varata painoa raajoilleen

Proaktiivinen lähestyminen ja kummankin sairauden hoitaminen samanaikaisesti voi vaikuttaa merkittävästi kissan terveyteen pitkällä tähtäimellä

Prescription Diet k/d + Mobility yhdistää Prescription Diet k/d -ravinnon todistetut hyödyt Prescription Diet j/d -ruoan koostumukseen ja tehokkuuteen.

Prescription Diet k/d + Mobility on terapeuttinen ruokavalio, joka parantaa kissojen elämänlaatua, pidentää elinikää ja lisää liikkuvuutta.

Tämä ruokavalio sisältää vastustamattoman herkullista kanaa.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Kontrolloitu määrä fosforia ja natriumia, lisäksi ruoan valmistuksessa on käytetty Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.) -menetelmää
  • Lisätty Kalaöljystä saatavia omega-3-rasvahappoja
  • Runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja L-karnitiinia

  Näin se auttaa:

  • Mununaisten toimintaa tukeva, ruokahalua ja ruoan syömistä lisäävä ruokavalio
  • Parantaa kissan kykyä juosta, kiivetä ja hypätä jo 28 päivässä
  • Tukee luonnollista kykyä rakentaa ja ylläpitää lihasmassaa

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet k/d + Mobility -kissan kuivaruoka on tasapainoinen täysravinto, joka sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa kissaasi elämään onnellista ja aktiivista elämää.


  Parhaan hyödyn lemmikkisi saa syödessään tätä ruokaa pidemmän aikaa.

  Voit tarjota lemmikillesi sekä kuiva- että märkäruokaa samanaikaisesti


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen. Jos käytät Hill'sin mittakuppia, lue lisätietoa osoitteesta cup.hillspet.com.

  Parhaan lopputuloksen saamiseksi:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla Prescription Diet -ruokavaliolla.

  – Pidä raikasta vettä koko ajan tarjolla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaus lemmikkien ja lasten ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 30 - 40
  3 40 - 55
  4 50 - 65
  5 55 - 80
  6 65 - 90
  7 + 11 / kg

  Yhdistetty ruokintaopas

  Paino (kg) Annospussia 85 g Kuivaruoka (g)
  2 1 + 15
  3 1 + 25
  4 1 + 40
  5 1 + 50
  6 1 + 60
  7 + 1 + 9 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Viljat, kasviproteiinitiivisteet, öljyt ja rasvat (kalaöljy 2,9 %), liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 6 %), kananmuna ja munajohdannaiset, kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet. Proteiinilähteet: Kana- ja kalkkunajauho, maissigluteenijauho, herneproteiini, kuivattu kananmuna.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 28,3 %, rasva 21,2 %, raakakuitu 2,0 %, hehkutusjäännös 4,9 %, Omega-3-rasvahapot 1,3 %, DHA 0,32 %, metioniini 1,4 %, kalsium 0,66 %, fosfori 0,50 %, natrium 0,22 %, kalium 0,78 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 9,439IU, D3-vitamiini 788IU, E-vitamiini 550 mg, C-vitamiini 90 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, mangaani 19,3mg, L-karnitiini 565 mg.

  LISÄAINEET per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 45,4 mg, 3b202 (jodi) 1,1 mg, 3b405 (kupari) 4,5 mg, 3b502 (mangaani) 4,7 mg, 3b603 (sinkki) 79,6 mg, 3b801 (seleeni) 0,1 mg, Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More