Alt Text

Hill's Prescription Diet Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility with Chicken -kissanruoka

Terapeuttinen täysravinto aikuisille kissoille, joka tukee munuaisten toimintaa tilapäisestä tai kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta kärsivillä sekä tukee nivelten aineenvaihduntaa nivelrikkoa sairastavilla kissoilla. Tämä erityisruokavalio sisältää rajoitetusti fosforia ja korkealaatuista proteiinia, runsaasti DHA:ta, omega-3-rasvahappoja, metioniinia ja mangaania sekä riittävästi E-vitamiinia.

Kliinisesti tutkittu terapeuttinen ruokavalio on munuaisten vajaatoimintaa sairastavan lemmikin hoidon kulmakivi. Ravitsemus voi myös olla merkittävä osa kissan liikkuvuuden hoitoa, se hillitsee nivelrikon oireita ja parantaa kissan kykyä varata painoa raajoilleen

Proaktiivinen lähestyminen ja kummankin sairauden hoitaminen samanaikaisesti voi vaikuttaa merkittävästi kissan terveyteen pitkällä tähtäimellä

Prescription Diet k/d + Mobility yhdistää Prescription Diet k/d -ravinnon todistetut hyödyt Prescription Diet j/d -ruoan koostumukseen ja tehokkuuteen.

Prescription Diet k/d + Mobility on terapeuttinen ruokavalio, joka parantaa kissojen elämänlaatua, pidentää elinikää ja lisää liikkuvuutta.

Tämä märkäruoka sisältää vastustamattoman herkullista kanaa.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Kontrolloitu määrä fosforia ja natriumia, lisäksi ruoan valmistuksessa on käytetty Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.) -menetelmää
  • Lisätty Kalaöljystä saatavia omega-3-rasvahappoja
  • Runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja L-karnitiinia

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet k/d + Mobility -kissanruoka on tasapainoinen täysravinto, joka sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa kissaasi elämään onnellista ja aktiivista elämää.


  Parhaan hyödyn lemmikkisi saa syödessään tätä ruokaa pidemmän aikaa.

  Voit tarjota lemmikillesi sekä kuiva- että märkäruokaa samanaikaisesti


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen.

  Parhaan lopputuloksen saamiseksi:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla Prescription Diet -ruokavaliolla.

  – Pidä raikasta vettä koko ajan tarjolla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaus lemmikkien ja lasten ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia Määrä päivässä - grammaa
  2 1 + 15 g
  3 1 + 25 g
  4 1 + 40 g
  5 1 + 50 g
  6 1 + 60 g
  7+ 1 + 10 g / kg

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia
  2 2
  3 2 1/2
  4 3
  5 3 1/2
  6 4
  7+ 55 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha- ja eläinperäiset tuotteet (kana 17%), kasviperäiset tuotteet, viljat, erilaiset sokerit, kalat ja kalatuotteet, öljyt ja rasvat, kananmuna ja munajohdannaiset, kivennäisaineet. ActivBiome+ Kidney Defense -prebioottiseos (0,29%): Betaiini, kauralese, frukto-oligosakkaridit. Proteiinilähteet: Kana, sika, lohi, kuivattu kananmunanvalkuainen.

  RAVINTOAINEPITOISUUDET: Proteiini 6,2%, Rasvapitoisuus 4,6%, Raakakuitu 0,50%, Hehkutusjäännös 1,2%, Kosteus 79,0%, Omega-3-rasvahapot 0,3%, DHA 0,07%, Metioniini 0,32%, Kalsium 0,17%, Fosfori 0,09%, Natrium 0,06%, Kalium 0,19%, Magnesium 0,01%; per kg: A-vitamiini 11.406IU, D3-vitamiini 292IU, E-vitamiini 164mg, C-vitamiini 35mg, Beetakaroteeni 1mg, Mangaani 3,8mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 13,4mg, 3b202 (Jodi) 0,4mg, 3b405 (Kupari) 2,2mg, 3b502 (Mangaani) 3,0mg, 3b603 (Sinkki) 34,5mg, 3a920 (Betaiini) 1,3g, värjätty sokerikulöörilla.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More