Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d with Chicken -kissanruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d on kanaa sisältävä terapeuttinen täysravinto maksan toiminnan tukemiseen kroonista maksan vajaatoimintaa sairastaville aikuisille kissoille. Tämä ruoka sisältää kohtuullisen määrän tarkoin valittua, erittäin hyvin sulavaa proteiinia.

Kissasi maksa suorittaa monia toimintoja, mukaan lukien ravintoaineiden metabolia, myrkyllisten aineiden poistaminen verestä sekä vitamiinien ja kivennäisaineiden varastointi. Maksalla on hämmästyttävä kyky korjata ja uudistaa itseään, ja ravitsemuksella on tärkeä rooli tässä prosessissa. Ravitsemusasiantuntijat ja eläinlääkärit ovat kehittäneet terapeuttisen Prescription Diet l/d -ruokavalion tukemaan kissan maksan terveyttä ja ylläpitämään sen välttämättömiä toimintoja.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Säädelty määrä hyvin sulavaa proteiinia
  • L-karnitiini tehostaa rasvan muuntamista energiaksi maksassa
  • Kliinisesti vaikuttavaksi todistetut antioksidantit

  Näin se auttaa:

  • Auttaa maksakudoksen uusiutumisessa
  • Auttaa välttämään maksasairauksiin liittyviä ravintoaineiden puutoksia ja liikasaantia
  • Tukee tervettä vastustuskykyä

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet l/d -kuivaruoka on terapeuttinen täysravinto maksasairaukissta kärvisille kissoille. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa kissaasi elämään onnellista ja aktiivista elämää.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen.

  Saavutat parhaat tulokset seuraavasti:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla ruokavaliolla.

  – Pidä raikasta vettä koko ajan tarjolla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaus poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
  2 35
  3 45
  4 60
  5 70
  6 80
  7+ 12 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Viljat, liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 13 %), öljyt ja rasvat, kasviproteiinitiivisteet, kananmuna ja munajohdannaiset, siemenet, kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet. Proteiinilähteet: Kana- ja kalkkunajauho, maissigluteenijauho, kuivattu kananmuna.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 29,6 %, rasva 21,0 %, raakakuitu 1,7 %, hehkutusjäännös 5,3 %, kalsium 0,86 %, fosfori 0,63 %, natrium 0,22 %, kalium 0,77 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 43,301IU, D3-vitamiini 609IU, E-vitamiini 550 mg, C-vitamiini 90 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, L-karnitiini 920 mg, kuparia yhteensä 7,3 mg.

  LISÄAINEET per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 9,8 mg, 3b202 (jodi) 1,0 mg, 3b502 (mangaani) 6,1 mg, 3b603 (sinkki) 167 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg, Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More