Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d with Chicken -kissanruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d on kanaa sisältävä terapeuttinen täysravinto aikuisille kissoille struviittikivien liuottamiseen (yksi kissan alempien virtsateiden sairauden, FLUTD syistä). Tämä ruokavalio sisältää virtsaa happamoivia aineita sekä vähän magnesiumia.

Virtsakivet syntyvät erilaisten kivennäisaineiden muodostamien kiteiden liittyessä yhteen virtsarakossa. Ne voivat aiheuttaa kipua ja vakavia tukoksia, jotka vaativat eläinlääkärin hoitoa. Ravitsemusasiantuntijat ja eläinlääkärit ovat kehittäneet terapeuttisen Prescription Diet s/d -ruokavalion tukemaan kissojen virtsateiden terveyttä. s/d-ruokavalion on todettu kliinisesti liuottavan struviittivirtsakivet jo 6 päivässä (keskimäärin 13 päivässä). Tämä kuivaruoka on valmistettu kanasta ja sen herkullinen maku on lemmikistä aivan vastustamaton.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Sopiva virtsan pH
  • Vähemmän magnesiumia ja fosforia

  Näin se auttaa:

  • Lisää struviittikiteiden liukoisuutta ja edistää niiden hajoamista
  • Minimoi struviittikivien rakenneosien pitoisuuden virtsassa

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet s/d -kissanruoka on tarkoitettu vain väliaikaiseen käyttöön eikä sitä suositella pitkäaikaiseen (yli 6 kuukautta kestävään) ruokintaan. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa kissaasi elämään onnellista ja aktiivista elämää.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen. Mikäli käytät Hill's -mittakuppia, lisätietoja saat osoitteesta cup.hillspet.com.

  Saavutat parhaat tulokset seuraavasti:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla ruokavaliolla.

  – Pidä raikasta vettä koko ajan tarjolla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaus poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas Yhdistetty ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 156 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  2 0.5 + 10 g
  3 0.5 + 25 g
  4 1 + 10 g
  5 1 + 20 g
  6 1 + 30 g
  7+ 1 + 7 g / kg

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
  2 35
  3 45
  4 55
  5 70
  6 80
  7+ 12 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Viljat, liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 18 %), öljyt ja rasvat, kasviproteiinitiivisteet, kananmuna ja munajohdannaiset, kivennäisaineet.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 32,1 %, rasva 22,9 %, raakakuitu 0,67 %, hehkutusjäännös 5,9 %, kloridit 1,1 %, rikki 0,75 %, kalsium 0,87 %, fosfori 0,69 %, natrium 0,32 %, kalium 0,91 %, magnesium 0,06 %; per kg: A-vitamiini 6,729IU, D3-vitamiini 559IU, E-vitamiini 525 mg, beetakaroteeni 1,5 mg.

  LISÄAINEET per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 58,0 mg, 3b202 (jodi) 0,9 mg, 3b405 (kupari) 5,7 mg, 3b502 (mangaani) 6,0 mg, 3b603 (sinkki) 120 mg, 3b801 (seleeni) 0,1 mg, Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More