Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d -kissanruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d -kissanruoka on täysikasvuisille kissoille tarkoitettu kokonaisvaltainen dieteettinen eläinruoka, joka vähentää ainesosien ja ravintoaineiden yliherkkyyksiä koirilla. Tämä dieteettinen eläinruoka sisältää tarkoin valitun hiilihydraattilähteen ja hydrolysoidun proteiinilähteen.

Ruoka-aineyliherkkyys ja -allergia voivat aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten iho-oireita, korvatulehduksia tai ruoansulatuskanavan häiriöitä. Ruoka-aineallergiasta kärsivät kissat reagoivat yleensä poikkeavasti ruoan proteiineihin. Jos kissallasi ilmenee ruoka-aineallergian oireita, on oikean ravinnon antaminen entistäkin tärkeämpää. Hill'sin ravitsemusterapeutit ja eläinlääkärit kehittivät terapeuttisen Prescription Diet z/d -ravinnon erityisesti ruoka-aineallergiasta johtuvien iho- ja ruoansulatusongelmien hoitoon. Hill's z/d on kliinisesti tutkittua ravintoa ruoan aiheuttamien yliherkkyysreaktioiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Video

  850537763

  Näin se toimii:

  • Sisältää pitkälle hydrolysoitua eläinproteiinia
  • Sisältää kalaöljyä, runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia
  • Todistetusti toimiva prebioottisten kuitujen yhdistelmä

  Näin se auttaa:

  • Auttaa välttämään ruoka-aineyliherkkyyden aiheuttamia allergisia oireita
  • Tukee ihon luonnollista suojamuuria
  • Ylläpitää normaalia ulosteen laatua

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  ActivBiome+ -koostumus sisältää ainutlaatuisen prebioottien yhdistelmän, joka vaikuttaa nopeasti, ravitsee suoliston mikrobiomia todistetusti sekä tukee ruoansulatuskanavan terveyttä ja hyvinvointia

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Säädä ruokamäärä ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Mikäli olet epävarma ruokinnasta, ota yhteyttä eläinlääkäriin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi:

  – Lisää uutta ruokaa vähitellen noin 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Anna lemmikillesi ainoastaan sille suositeltua Prescription Diet -kuivaruokaa, säilykettä ja makupaloja.

  – Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaukset lemmikkien ja lasten ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Yhdistetty ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 156 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  2 0.5 + 15 g
  3 0.5 + 25 g
  4 1 + 15 g
  5 1 + 25 g
  6 1 + 40 g
  7+ 1 + 8 g / kg

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
  2 40
  3 50
  4 65
  5 75
  6 85
  7+ 13 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Viljat, kasviproteiiniuutteet, liha ja eläinjohdannaiset, öljyt ja rasvat (kalaöljy 1 %), kivennäisaineet, kasviperäiset johdannaiset, hedelmät, siemenet.

  RAVINTOAINEPITOISUUS: Proteiini 32,0 %, rasvapitoisuus 15,3 %, raakakuitu 2,4 %, raakatuhka 5,9 %, välttämättömät rasvahapot 5,5 %, kalsium 0,75 %, fosfori 0,62 %, natrium 0,28 %, kalium 0,91 %, magnesium 0,07 %; kilogrammaa kohti: A-vitamiini 5,875IU, D3-vitamiini 1,025IU, E-vitamiini 848 mg, C-vitamiini 144 mg, beetakaroteeni 2 mg.

  LISÄAINEET KILOGRAMMAA KOHTI: Ravintolisäaineet: 3b103 (rauta) 90,8 mg, 3b202 (jodi) 4,0 mg, 3b405 (kupari) 10,6 mg, 3b502 (mangaani) 9,4 mg, 3b603 (sinkki) 141 mg; sisältää luonnollista antioksidanttia.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More