Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult -kuivaruoka kissoille,

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult -kissanruoka on monivaikutteinen täysravinto 1–6-vuotiaille aikuisille kissoille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult -kissanruoka on monivaikutteinen täysravinto, josta kissa saa tärkeitä kliinisesti todistettuja hyötyjä, kuten erityisiä kuituja tukemaan tervettä ruoansulatusta ja ehkäisemään karvapallojen muodostumista. Lisäksi ruoassa on vastustamaton maku, johon kissa ihastuu taatusti. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Terve ruoansulatus: Optimaalinen kuitusekoitus tukee tervettä ruoansulatusta, auttaa pitämään ulosteet kiinteinä ja ehkäisee karvapallojen muodostumista.

  Terve lihaksisto: Laadukas proteiini tukee kissan lihaksistoa.

  Virtsateiden terveys: Säädellyt magnesium-, fosfori- ja kalsiumpitoisuudet tukevat virtsateiden terveyttä.

  Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot ja E-vitamiini edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

  Vastustuskyky: Kliinisesti toimiviksi todistetut tehokkaat antioksidantit tukevat tervettä vastustuskykyä.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  1–6-vuotiaille aikuisille kissoille avuksi elinikäisen terveyden tukemiseen. Sopii myös kissoille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat kissat).

  Ei suositella käytettäväksi:

  Kissanpennuille.

  Tiineille tai imettäville kissoille. Tiineys- ja imetysaikana kissojen ruoka tulee vaihtaa Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten -ruokaan.


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.


  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuiva- ja märkäruokina kissojen erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin ja useissa herkullisissa mauissa, joihin kissa ihastuu taatusti.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Aikuinen kissa 1-6 vuotta Yhdistetty ruokintaopas

  Aikuinen kissa 1-6 vuotta
  Paino (kg) Annospussia 85 g Kuivaruoka (g)
  2 1 20
  3 1 35
  4 1 45
  5 1 55
  6 1 70
  7 + 1 11 / kg

  Aikuinen kissa 1-6 vuotta

  Aikuinen kissa 1-6 vuotta
  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 40
  3 50
  4 65
  5 75
  6 85
  7 + 14 / kg

  Neutered cats from o/ation to 6 years Yhdistetty ruokintaopas

  Neutered Cats from o/ation to 6 years
  Paino (kg) Annospussia 85 g Kuivaruoka (g)
  2 1 15
  3 1 30
  4 1 40
  5 1 50
  6 1 60
  7 + 1 10 / kg

  Neutered cats from o/ation to 6 years

  Neutered Cats from o/ation to 6 years
  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 35
  3 45
  4 60
  5 70
  6 80
  7 + 13 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Kana- ja kalkkunajauho (kanaa 19 %, siipikarjaa yhteensä 30 %), maissi, eläinrasva, selluloosa, maissigluteenijauho, rikottu riisi, kivennäisaineet, lihauute, kasviöljy.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 31,1 %, rasvapitoisuus 19,3 %, raakakuitu 7,4 %, hehkutusjäännös 5,5 %, omega-6-rasvahapot 3,4 %, kalsium 0,89 %, fosfori 0,67 %, natrium 0,36 %, kalium 0,77 %, magnesium 0,07 %; per kg: A-vitamiini 6 900 ky, D3-vitamiini 569 ky, E-vitamiini 750 mg, C-vitamiini 100 mg, beetakaroteeni 1,5 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 57,6 mg, 3b202 (jodi) 1,4 mg, 3b405 (kupari) 5,7 mg, 3b502 (mangaani) 6,0 mg, 3b603 (sinkki) 101 mg, 3b801 (seleeni) 0,1 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More