Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT + HIGH FIBRE Adult -märkäruoka kissoille,

Monivaikutteinen, hitaasti kypsennettyä kanaa sisältävä täysravinto 1–6-vuotiaille aikuisille kissoille, joilla on taipumus lihoa.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava, hitaasti kypsennettyä kanaa sisältävä kissojen Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT + HIGH FIBRE Adult -märkäruoka on monivaikutteinen täysravinto, joka antaa (1–6-vuotiaille) kissoille tärkeitä kliinisesti todistettuja hyötyjä, kuten alhaisen rasvamäärän ja runsaasti kuituja avuksi rasvanpolttoon sterilisaation/kastraation jälkeen. Lisäksi ruoassa on vastustamaton maku, johon kissa ihastuu taatusti.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Painonhallinta: Lisätty kuitu ja alhainen rasvamäärä auttavat kissa säilyttämään ihannepainonsa.

  Virtsateiden terveys: Säädellyt magnesium-, fosfori- ja kalsiumpitoisuudet tukevat virtsateiden terveyttä.

  Vastustuskyky: Kliinisesti toimiviksi todistetut antioksidantit edistävät tervettä vastustuskykyä.

  Terve ruoansulatus: Tukee tervettä ruoansulatusta.

  Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Kumpaa sukupuolta tahansa oleville nuorille aikuisille kastroiduille kissoille leikkauksesta 6 vuoden ikään avuksi terveen painon ylläpitämiseen.

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 6 kuukauden ikäisille kissanpennuille.

  Tiineille tai imettäville kissoille. Tiineys- ja imetysaikana kissojen ruoka tulee vaihtaa Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten -ruokaan.


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.


  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT + HIGH FIBRE Adult -kissanruoka on saatavana myös kuivaruokana. Suosittelemme antamaan Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT -kuivaruokaa samanaikaisesti märkäruoan kanssa, jotta kissa saa herkullisia aterioita, joihin se ihastuu taatusti.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ


  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Sterlized Aikuinen kissa vanhempi kuin 1 vuotta Yhdistetty ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia Määrä päivässä - grammaa
  2 1 + 15 g
  3 1 + 30 g
  4 1 + 40 g
  5 1 + 50 g
  6 1 + 60 g
  7+ 1 + 10 g / kg

  Sterlized Aikuinen kissa vanhempi kuin 1 vuotta

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia
  2 2
  3 2 1/2
  4 3
  5 3 1/2
  6 4
  7+ 60 g/kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha ja eläinperäiset tuotteet (kanaa 25 %), kasviperäiset tuotteet, viljat, erilaiset sokerit, öljyt ja rasvat, munat ja munatuotteet, kivennäisaineet, kasviproteiiniuutteet.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 7,5 %, rasvapitoisuus 2,7 %, raakakuitu 1,4 %, kosteus 79,5 %, hehkutusjäännös 1,2 %, kalsium 0,15 %, fosfori 0,13 %, natrium 0,06 %, kalium 0,18 %, magnesium 0,01 %; per kg: A-vitamiini 27 715 ky, D3-vitamiini 167 ky, E-vitamiini 126 mg, C-vitamiini 21 mg, beetakaroteeni 0,8 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 14,1 mg, 3b202 (jodi) 0,5 mg, 3b405 (kupari) 2,3 mg, 3b502 (mangaani) 3,1 mg, 3b603 (sinkki) 36,2 mg; värjätty luontaisesti sokerikulöörillä.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More