Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult -kuivaruoka kissoille,

Lohta sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult -kissanruoka on monivaikutteinen täysravinto yli 1-vuotiaille aikuisille kissoille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä ainutlaatuista prebioottisekoitusta.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava lohta sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult 1+ -kissanruoka on monivaikutteinen täysravinto yli 1-vuotiaille aikuisille ja ikääntyville aikuisille kissoille. Se sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä ainutlaatuista kliinisesti toimivaksi todistettua prebioottisekoitusta. Lisäksi ruoassa on vastustamaton maku, johon kissa ihastuu taatusti. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Terve ruoansulatus: Kliinisesti toimivaksi todistettu ActivBiome+-kuitusekoituksemme edistää tervettä & ja säännöllistä suolen toimintaa.

  Terve lihaksisto: Lohesta peräisin oleva laadukas proteiini tukee lihaksiston terveyttä.

  Virtsateiden terveys: Säädellyt magnesium-, fosfori- ja kalsiumpitoisuudet auttavat tukemaan virtsateiden terveyttä.

  Hyvinvoiva iho &ja turkki: Ravitsevat omega-6- ja omega-3-rasvahapot &edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.&

  Vastustuskyky: Oma sekoituksemme kliinisesti toimivaksi todistettuja antioksidantteja (C-& ja E-vitamiinia) tukee lemmikin immuunijärjestelmää.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  1-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille ja ikääntyville aikuisille kissoille.

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 6 kuukauden ikäisille kissanpennuille.

  Tiineille tai imettäville kissoille. Tiineys- ja imetysaikana kissojen ruoka tulee vaihtaa Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten -ruokaan.


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme. Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program. 100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*

  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuiva- ja märkäruokina kissojen erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin ja useissa herkullisissa mauissa, joihin kissa ihastuu taatusti.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ


  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Amount per Day - (grams) - Päivittäinen ruokintaopas Amount per Day - (grams) - Nuoret kissat sterilaatiosta/kastraatiosta yhden vuoden ikään
  0.5 25
  1 40
  1.5 30 55
  2 40 65
  3 55 90
  4 70 115
  5 80 135
  6 90 155
  7 105 170
  7+ 14 / kg 24 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Rikottu riisi, maissigluteenijauho, kana- ja kalkkunajauho, selluloosa, kuivattu tomaattimurska, pellavansiemen, lohijauho (4 %), täysjyväriisi, eläinrasva, ohra, kaura, kookosöljy, jauhettu pekaanipähkinän kuori, lihauute, kivennäisaineet, kuivattu juurikasmassa, kuivattu sitrusmassa, kuivattu porkkana, kuivattu karpalo. ActivBiome+-prebioottisekoitus (7,7 %): Pellavansiemen, jauhettu pekaanipähkinän kuori, kuivattu juurikasmassa, kuivattu sitrusmassa, kuivattu karpalo.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 32,1 %, rasvapitoisuus 13,0 %, raakakuitu 7,9 %, hehkutusjäännös 5,1 %, omega-3-rasvahapot 1,0 %, omega-6-rasvahapot 2,5 %, kalsium 0,71 %, fosfori 0,63 %, natrium 0,28 %, kalium 0,71 %, magnesium 0,09 %; per kg: A-vitamiini 9 071 ky, D3-vitamiini 703 ky, E-vitamiini 650 mg, C-vitamiini 100 mg, beetakaroteeni 1,5 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 56,1 mg, 3b202 (jodi) 1,4 mg, 3b405 (kupari) 5,5 mg, 3b502 (mangaani) 5,8 mg, 3b603 (sinkki) 98,3 mg, 3b801 (seleeni) 0,1 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More