Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Mature Adult -märkäruoka kissoille,

Monivaikutteinen, hitaasti kypsennettyä kanaa sisältävä täysravinto yli 7-vuotiaille ikääntyville aikuisille kissoille.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava, hitaasti kypsennettyä kanaa kastikkeessa sisältävä kissojen Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Slow-cooked Chicken -märkäruoka annospusseissa yli 7-vuotiaille ikääntyville aikuisille kissoille on monivaikutteinen täysravinto, joka antaa tärkeitä kliinisesti todistettuja hyötyjä eritysesti terveen ruoansulatuksen ja kissan hyvinvoinnin sekä terveen lihaksiston ja virtsateiden, munuaisten ja rakon terveyden tukemiseen. Lisäksi ruoassa on vastustamaton maku, johon kissa ihastuu taatusti. Lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Terve ruoansulatus: Optimaalinen kuitusekoitus edistää tervettä ruoansulatusta ja lemmikin hyvinvointia.

  Terve lihaksisto: Laadukas proteiini tukee kissan lihaksistoa.

  Virtsateiden terveys: Säädellyt magnesium-, fosfori- ja kalsiumpitoisuudet tukevat virtsateiden terveyttä.

  Elintärkeät elimet: Säädellyt kivennäisainepitoisuudet auttavat tukemaan elintärkeiden elinten terveyttä.

  Vastustuskyky: Kliinisesti toimiviksi todistetut tehokkaat antioksidantit tukevat tervettä vastustuskykyä.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Yli 7-vuotiaille ikääntyville aikuisille kissoille avuksi elinikäisen terveyden tukemiseen. Sopii myös kissoille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat kissat).

  Ei suositella käytettäväksi:

  Kissanpennuille.

  1–6-vuotialle aikuisille kissoille.

  Tiineille tai imettäville kissoille. Tiineys- ja imetysaikana kissojen ruoka tulee vaihtaa Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten -ruokaan.


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.


  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuiva- ja märkäruokina kissojen erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin ja useissa herkullisissa mauissa, joihin kissa ihastuu taatusti.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Vanhempi aikuinen Yhdistetty ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia Määrä päivässä - grammaa
  2 1 + 15 g
  3 1 + 30 g
  4 1 + 40 g
  5 1 + 50 g
  6 1 + 60 g
  7+ 1 + 10 g / kg

  Vanhempi aikuinen

  Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia
  2 2
  3 2 1/2
  4 3
  5 3 1/2
  6 4
  7+ 55 g/kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha ja eläinperäiset tuotteet (kanaa 27 %), kasviperäiset tuotteet, viljat, erilaiset sokerit, munat ja munatuotteet, kasviproteiiniuutteet, kivennäisaineet, öljyt ja rasvat.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 8,2 %, rasvapitoisuus 3,4 %, raakakuitu 1,3 %, hehkutusjäännös 1,5 %, kosteus 78,0 %, kalsium 0,21 %, fosfori 0,14 %, natrium 0,08 %, kalium 0,19 %, magnesium 0,02 %; per kg: A-vitamiini 22 077 ky, D3-vitamiini 200 ky, E-vitamiini 170 mg, C-vitamiini 22 mg, beetakaroteeni 0,5 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 12,5 mg, 3b202 (jodi) 0,4 mg, 3b405 (kupari) 2,1 mg, 3b502 (mangaani) 2,8 mg, 3b603 (sinkki) 32,2 mg; värjätty luontaisesti sokerikulöörillä.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More