Alt Text
Alt Text
Alt Text

Lähennä viemällä hiiri kuvan päälle

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ -kissanruoka,

 

 

SAATAVILLA OLEVAT KOOT
1.5kg, 3kg

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ with Chicken -kissanruoka on monia terveysvaikutuksia sisältävä täysravinto yli 7-vuotiaille kissoille. Se on suunniteltu tukemaan vanhenevan kissan aivojen ja koko kehon terveyttä. Tarkasti tasapainotettua ravintoa energian, proteiinien, vitamiinien ja kivennäisaineiden suhteen, magnesiumin määrää on rajoitettu.

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health Mature Adult with Chicken -kissanruoka (yli 7-vuotiaille kissoille) on Hill'sin edistyksellisin, vain eläinlääkäriltä saatava ravinto aikuisille kissoille, joka on suunniteltu parantamaan kissojen elämänlaatua. Täydellinen, monia etuja sisältävä ravinto, joka on suunniteltu tukemaan kissasi aivojen terveyttä ja elinvoimaa, virtsateiden terveyttä ja immuunijärjestelmää ainutlaatuisella ikääntymistä estävällä sekoituksella. Hyvän makuista ravintoa paremman tämän päivän ja tulevien huomisten puolesta.

NEED
/PREFERENCE

Ikääntymisen hoito

MAKU

with Chicken

Hill's

#1 ELÄINLÄÄKÄRIEN
SUOSITTELEMA

Satisfaction guarantee

Laadun, johdonmukaisuuden ja maun vuoksi tai rahasi takaisin

Vain eläinlääkäriltä saatava, Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health Mature Adult with Chicken -kissanruoka yli 7-vuotiaille kissoille on monipuolista ravintoa, joka on suunniteltu tukemaan ikääntyviä aivoja ja kehoa. Se tarjoaa tarkan energia-, proteiini-, vitamiini- ja kivennäisainetasapainon. Ei keinotekoisesti säilytetty. Ei synteettisiä värejä. Ei keinotekoisia makuaineita.

Kuinka se auttaa:

koiranruoka, aikuisten koiranruoka, kuiva koiranruoka, aikuisten koiran kuivaruoka, lemmikkieläinten ruoka, terveellinen koiranruoka, lemmikkieläinten ravinto, isokokoinen koira, keskikokoinen koira, keskikokoinen aikuisten koiranruoka, suurten rotujen aikuisten koiranruoka, kypsä koira, seniori keskikokoinen koiranruoka, seniori koirien ruoka, kypsä aikuinen koira, korkealuokkainen aikuisten koiranruoka, koirien nivelhoito, koirien ikääntymisen hoito, immuunijärjestelmä, aivojen terveys, immuniteetti, ruoansulatuskanavan terveys, liikkuvuuden tuki

Lisätietoa:

Me Hill'sillä tutkimme lemmikkien biologiaa ymmärtääksemme, kuinka ravitsemus vaikuttaa niiden terveyteen.

Jokainen Hill's Vet Essentials Multi-Benefit -ravinto on yksilöllisesti muotoiltu tukemaan ennakoivasti lemmikkisi tervettä tulevaisuutta ja sitä on saatavana vain eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä säännöllisen liikunnan ja eläinlääkärin tarkastusten kanssa maksimoi lemmikkisi mahdollisuudet onnelliseen, terveeseen tulevaisuuteen.

Valmistettu Euroopassa maailmanlaajuisista raaka-aineista, joihin voit luottaa.

Ei keinotekoisesti säilytetty. Ei synteettisiä värejä. Ei keinotekoisia makuaineita.

Valmistamme lemmikkieläinruoat korkealaatuisista ainesosista. Näiden ainesosien on täytettävä tiukat puhtaus- ja ravintosisältövaatimukset.

Voit vaikuttaa löytöeläintalossa elävien lemmikkien elämään. Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet 13 miljoonaa löytöeläintalon lemmikkiä ympäri maailmaa löytämään ikuisen kotinsa – ja määrä kasvaa. Lisätietoja on osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100 % tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi nauttii Hill's VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100% rahat takaisin -takuun.

Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit -ruoat ovat saatavilla erilaisina kuiva- ja märkäruokina kissasi ainutlaatuisiin tarpeisiin herkullisina makuina, joita kissasi rakastaa.

Suositellaan käytettäväksi:

Yli 7-vuotiaille aikuisille kissoille.

Ei suositella käytettäväksi:

  • Alle 6 kuukauden ikäiset pennut
  • Tiineet tai imettävät kissat. Tiineyden ja imetyksen aikana kissojen pitäisi vaihtaa Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Kitten -ruokaan.
  • Aikuiset 1-6-vuotiaat kissat.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Ylpeä auttamisesta
13 miljoonaa tarhan lemmikkiä
löytää ikuinen koti ja määrä

 

KOOSTUMUS: Rouhittu riisi, ruskea riisi, kana- ja kalkkunajauho (kana 9%; siipikarjaa yhteensä 14%), herneproteiini, maissigluteenijauho, eläinrasva, maissi, kuivattu juurikasleike, kasviöljy, lihauute, kuivattu tomaattien puristemassa, kivennäisaineet, kalaöljy, kuivattu parsakaali. (Vihanneksia yhteensä 3,9%). Ikääntymistä hillitseviä raaka-aineita (2,2%): Kuivattu tomaattien puristemassa, kuivattu parsakaali.

 

RAVINTOAINEET: Proteiini 31,5%, Rasvapitoisuus 13,6%, Raakakuitu 2,0%, Hehkutusjäännös 5,7%, Kalsium 0,75%, Fosfori 0,66%, Natrium 0,34%, Kalium 0,75%, Magnesium 0,09%; per kg: A-vitamiini 8.757IU, D3-vitamiini 752IU, E-vitamiini 850mg, C-vitamiini 95mg, Beetakaroteeni 1,5mg.

 

LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 67,7mg, 3b202 (Jodi) 3,0mg, 3b405 (Kupari) 7,9mg, 3b502 (Mangaani) 7,0mg, 3b603 (Sinkki) 105mg, sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Vanhempi aikuinen

Paino - kgs Määrä päivässä - 85 g Annospussia Määrä päivässä - grammaa
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g / kg

Vanhempi aikuinen

Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 / kg

HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

Säädä ruokintamääriä tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi. Jos olet epävarma, kysy eläinlääkäriltäsi.

Onko tämä ruoka uutta? Sekoita kasvava määrä lemmikkisi uutta ruokaa pienempiin määriin vanhaa ruokaa 7 päivän aikana.

Pidä raikasta vettä aina saatavilla!

Lemmikkisi ravitsemustarpeet voivat muuttua niiden ikääntyessä. Kysy eläinlääkäriltäsi apua jokaisessa tarkastuksessa.

Tukehtumisen estämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.


VANHA RUOKA

UUSI RUOKA

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

3700 kcal/kg (370 kcal/100g)

Ravintoaine Ruoassa2
%
Proteiini 31.5 %
Rasva 13.6 %
Hiilihydraatit 41.1 %
Raaka kuitu 2 %
Kalsium 0.75 %
Fosfori 0.66 %
Kalium 0.75 %
Natrium 0.34 %
Magnesium 0.092 %
Tauriini 0.36 %
C-vitamiini 99 ppm
E-vitamiini 855 IU/kg
Omega-3-rasvahapot 0.3 %
Omega-6-rasvahapot 0.1 %
L-kartiniini 516.9 ppm

References

1Näytetyt analyyttiset arvot voivat poiketa hieman pakkauksessa ilmoitetuista arvoista. Molemmat arvot täyttävät tuotteen tekniset tiedot.

 

 

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More