Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Mini with Chicken & added Carrots -muhennos pienille koirille

Pienille koirille suunniteltu Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome -muhennos, on kanaa ja porkkanaa sisältävä erittäin helposti sulava terapeuttinen täysravinto imeytymis- ja ruoansulatushäiriöiden hoitoon aikuisilla koirilla. Tämä runsaskuituinen ruokavalio sisältää helposti sulavia raaka-aineita sekä enemmän natriumia ja kaliumia.

Monet tekijät voivat vaikuttaa koirasi ruoansulatuskanavan terveyteen ja lemmikin suolistosairaus voi olla hyvin epämiellyttävä ongelma koko perheelle. Hyvä uutinen on, että voit auttaa koiraasi voimaan paremmin ruokavaliolla, joka mullistaa käsityksemme kuituresponsiivisten ruoansulatuskanavan sairauksien hoidosta nostamalla terveen suolistomikrobiomin hoidon keskiöön. Suolistomikrobit ovat jokaiselle lemmikille ainutlaatuinen ekosysteeminsä. Hill's ravitsemustieteilijät ja eläinlääkärit ovat kehittäneet Prescription Diet Gastrointestinal Biome -märkäruoassa olevan ainutlaatuisen ActivBiome+ -koostumuksen, jonka on kliinisesti osoitettu normalisoivan ulosteen koostumuksen jo 24 tunnissa ja ennaltaehkäisevän ruoansulatuskanavan ongelmia. Tämä herkullisia suupaloja kastikkeessa sisältävä muhennos on valmistettu terveellisistä raaka-aineista kuten kanasta ja porkkanasta ja koirasi tulee ihastumaan sen makuun.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Erityinen ActivBiome+ -koostumus ravitsee lemmikin suolistoflooraa
  • Ainutlaatuinen prebioottisten kuitujen yhdistelmä
  • Edistää suolistomikrobien hyödyllisten postbioottien tuotantoa

  Näin se auttaa:

  Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome -ruoan on kliinisesti osoitettu normalisoivan ulosteen koostumuksen jo 24 tunnissa ja ennaltaehkäisevän ruoansulatuskanavan ongelmia.

  • Auttaa nopeasti, ravitsee suolistomikrobeita ja normalisoi ulosteenlaadun
  • Edistää hyödyllisten suolistobakteereiden aktiivisuutta ja ylläpitää ruoansulatuskanavan terveyttä
  • Auttaa välttämään ruoansulatuskanavan häiriöitä

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä tarkat ruokintaohjeet lemmikillesi. Tämä on ainoastaan lähtökohta ruokinnan suunnitteluun. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen. Parhaan lopputuloksen saamiseksi:

  – Siirry uuteen ruokavalioon vähitellen noin 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Anna lemmikillesi ainoastaan sille suositeltuja Prescription Diet -kuiva- ja märkäruokia.

  – Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Säilytä käyttämättä jäänyt ruoka jääkaapissa kannen alla.

  Päivittäinen ruokintaopas Yhdistetty ruokintaopas

  Paino Määrä päivässä - 156 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  1 0.5 + 15 g
  2 1 + 20 g
  4 1 + 55 g
  5 1 + 70 g
  10 2 + 110 g

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino Määrä päivässä - 5.5 oz (156 g) Säilyke
  1 1
  2 1 1/2
  4 2 1/2
  5 3
  10 5

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 8 %), kasviperäiset tuotteet, viljat, kasviproteiinitiivisteet, vihannekset (porkkana 0,8 %), öljyt ja rasvat, kivennäisaineet, hedelmät, siemenet. Helposti sulavat raaka-aineet: Kana, sianmaksa, riisijauho, riisitärkkelys, kasviöljy.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 5,4 %, rasva 3,2 %, raakakuitu 1,6 %, hehkutusjäännös 1,4 %, vesi 78,5 %, kalsium 0,23 %, fosfori 0,12 %, natrium 0,07 %, kalium 0,20 %, magnesium 0,02 %; per kg: A-vitamiini 11,401IU; D3-vitamiini 293IU.

  LISÄAINEET per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 10,6 mg, 3b202 (jodi) 0,3 mg, 3b405 (kupari) 1,0 mg, 3b503 (mangaani) 2,3 mg, 3b603 (sinkki) 33,7 mg. Tekninen lisäaine: Kaliumalginaatti 4,8 g.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More