Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome with Chicken -koiranruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome with Chicken -koiranruoka on erittäin helposti sulava terapeuttinen täysravinto suoliston imeytymishäiriöiden ja ruoansulatusongelmien hoitoon aikuisilla koirilla. Tämä kuitupitoinen koiranruoka sisältää enemmän natriumia ja kaliumia sekä erittäin hyvin sulavia raaka-aineita.

Monet asiat voivat vaikuttaa negatiivisesti koirasi ruoansulatuksen terveyteen, ja jos koirallasi on ruoansulatushäiriöitä, se on erittäin epämiellyttävää kaikille. Hyvä uutinen on, että voit auttaa koiraasi tuntemaan olonsa paremmaksi ruoalla, joka mullistaa tavan lähestyä imeytymishäiriöstä johtuvia ruoansulatuskanavan ongelmia asettamalla mikrobiomin terveyden – lemmikkisi ainutlaatuisen suolistoekosysteemin – ruoansulatuskanavan hoidon etusijalle. Hill'sin ravitsemusasiantuntijat ja eläinlääkärit kehittivät Prescription Diet Gastrointestinal Biome koiran märkäruoan ActivBiome+-koostumuksella, patentoidulle prebioottien sekoituksella, jonka on kliinisesti osoitettu kiinteyttävän löysää ulostetta 24 tunnissa ja vähentävän uusiutumisen riskiä. Tässä vastustamattomassa märkäruoassa on herkullinen kanan maku, ja se on valmistettu terveellisistä aineksista, joita koirasi rakastaa

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Läpimurtava ActivBiome+-koostumus ravitsee lemmikkisi mikrobiomia
  • Ainutlaatuinen sekoitus prebioottisia kuituja
  • Ravitsee mikrobiomia tuottamaan hyödyllisiä postbiootteja

  Näin se auttaa:

  Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biomen on kliinisesti osoitettu kiinteyttävän löysää ulostetta 24 tunnissa ja vähentää uusiutumisen riskiä.

  • Toimii nopeasti ravitsemaan suoliston mikrobiomia ja edistämään tervettä ulostetta
  • Edistää hyödyllisten suolistobakteerien toimintaa ruoansulatuksen terveyden ylläpitämiseksi
  • Auttaa rajoittamaan ruoansulatushäiriöiden toistumista

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome koiran märkäruoka tarjoaa kaiken koirasi tarvitseman ravinnon. Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja siitä, kuinka Prescription Diet -ruokamme voivat auttaa koiraasi jatkamaan onnellista ja aktiivista elämää.

  Prescription Diet Gastrointestinal Biome -koiranruoka on hyvin sulava täysravinto lemmikkieläinten ruokavalioon, joka vähentää imeytymisperäisiä suoliston

  häiriöitä ja toimii kompensaationa aliravituille koirille. Tässä kuiduilla tehostetussa lemmikkieläinruoassa on korkeampi natrium- ja kaliumpitoisuus ja hyvin sulavia ainesosia.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen.

  Parhaan lopputuloksen saamiseksi:

  Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla Prescription Diet -ruokavaliolla.

  Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  Pidä pakkaus lemmikkien ja lasten ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 370 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  1 0.25 + 5 g
  2 0.25 + 30 g
  4 0.5 + 40 g
  5 0.5 + 55 g
  10 1 + 80 g
  20 1 + 205 g
  30 2 + 210 g
  40 2 + 310 g
  50 2 + 405 g
  60+ 2 + 9 g / kg

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - Säilyke 370 g
  1 1/3
  2 1/2
  4 1
  5 1
  10 1 3/4
  20 3
  30 4
  40 5
  50 6
  60+ 40 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha- ja eläinperäiset tuotteet (kana 7%), viljat, kasviperäiset tuotteet, öljyt ja rasvat, kivennäisaineet, hedelmät, siemenet, kasvikset. Helposti sulavat raaka-aineet: Sian maksa, kana, riisi, eläinrasva, kalaöljy, kasviöljy. ActivBiome+ -prebioottiseos (3,2%): Jauhettu pekaanipähkinän kuori, pellavansiemen, kuivattu sitrusleike, kuivattu juurikasleike, kuivattu karpalo.

  RAVINTOAINEPITOISUUDET:Proteiini 5,1%, Rasvapitoisuus 3,8%, Raakakuitu 1,9%, Hehkutusjäännös 1,9%, Kosteus 74,0%, Kalsium 0,29%, Fosfori 0,16%, Natrium 0,11%, Kalium 0,24%, Magnesium 0,03%; per kg: A-vitamiini 11.896IU, D3-vitamiini 204IU.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 17,8mg, 3b202 (Jodi) 0,6mg, 3b405 (Kupari) 2,9mg, 3b502 (Mangaani) 3,9mg, 3b603 (Sinkki) 45,7mg.