Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Early Stage -koiranruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Early Stage -koiranruoka on terapeuttinen täysravinto munuaisten toiminnan tukemiseen kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastaville aikuisille koirille. Ihanteellinen ruokavalio nimenomaan sairauden varhaisvaiheessa. Tämä ruoka sisältää vähän fosforia sekä rajoitetun määrän laadukasta proteiinia.

Koiran munuaisten vaurioituminen heikentää niiden normaalia toimintaa. Sairautta ei voi parantaa, mutta sen etenemistä voidaan hidastaa ja varhaisesta puuttumisesta on hyötyä. Munuaisten vajaatoiminnan hoitoon kehitettyjen terapeuttisten ruokavalioiden tarkoituksena on vähentää munuaisten kuormitusta, jolloin ne voivat toimia entistä tehokkaammin. Kun koiran munuaisten toiminta on heikentynyt, koiran ruokahalu voi heikentyä ja syöty ruokamäärä vähentyä.


Hill'sin ravitsemustieteilijät ja eläinlääkärit ovat kehittäneet terapeuttisen Hill's Prescription Diet k/d Early stage -ravinnon koiran munuaisten toiminnan suojaamiseksi varhaisvaiheen vajaatoiminnassa sekä energiansaannin ja kehonkunnon ylläpitämiseksi. Tämä kuivaruoka on valmistettu kanasta ja sen herkullinen maku on vastustamaton.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Säädelty määrä fosforia ja vähän natriumia, lisätty kalaöljystä saatavia omega-3-rasvahappoja
  • Ruoanvalmistuksessa käytetty Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.) -menetelmää
  • Runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja L-karnitiinia
  • Ruoan herkullinen maku on lemmikistä aivan vastustamaton

  Näin se auttaa:

  • Tukee munuaisten ja sydäman toimintaa
  • Tukee luonnollista kykyä rakentaa ja ylläpitää lihasmassaa
  • S+OXSHIELD: Kehitetty ennaltaehkäisemään struviitti- ja kalsiumoksalaattivirtsakiteiden muodostumisen todennäköisyyttä

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet k/d Early stage -koiran kuivaruoka on tasapainoinen täysravinto, joka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa koiraasi elämään onnellista ja aktiivista elämää.


  Parhaan hyödyn lemmikkisi saa syödessään tätä ruokaa pidemmän aikaa.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen. Jos käytät Hill'sin mittakuppia, lue lisätietoa osoitteesta cup.hillspet.com.

  Parhaan lopputuloksen saamiseksi:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Ruoki lemmikkiäsi ainoastaan eläinlääkärin sille suosittelemalla Prescription Diet -ruokavaliolla.

  – Pidä raikasta vettä koko ajan tarjolla.

  – Pyydä eläinlääkäriä huolehtimaan lemmikkisi terveydentilan seurannasta.

  – Pidä pakkaus lemmikkien ja lasten ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino Määrä päivässä - grammaa
  1 30
  2 50
  4 80
  5 95
  10 160
  20 270
  30 370
  40 460
  50 540
  60+ 97 / 10 kgs

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Vilja, öljyt ja rasvat (kalaöljy 1,7 %), kananmuna ja munajohdannaiset, kasviproteiinitiivisteet, kasviperäiset tuotteet, liha ja eläinperäiset tuotteet, kivennäisaineet, siemenet. Proteiinilähteet: kuivattu kananmuna, herneproteiini.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 16,7 %, rasva 18,0 %, raakakuitu 1,6 %, hehkutusjäännös 4,3 %, Omega-3-rasvahapot 1,0 %, kalsium 0,61 %, fosfori 0,32 %, natrium 0,15 %, kalium 0,69 %, magnesium 0,09 %; per kg: A-vitamiini 11,115IU, D3-vitamiini 924IU, E-vitamiini 600 mg, C-vitamiini 95 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, L-karnitiini 535 mg.

  LISÄAINEET per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 88,5 mg, 3b202 (jodi) 2,2 mg, 3b405 (kupari) 8,7 mg, 3b502 (mangaani) 9,2 mg, 3b603 (sinkki) 183 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg, Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More