Alt Text

Hill's Prescription Diet Hill's Prescription Diet On-Care with Chicken & Added Vegetables -muhennos koirille

Hill's Prescription Diet On-Care -muhennos koirille, jossa on kanaa ja lisättyjä vihanneksia, on aikuisten koirien ruokavalioon tarkoitettu täysravinto ravitsemukselliseen palauttamiseen (toipumisaikana). Tässä ruoassa on korkea energiatiheys, suuri pitoisuus välttämättömiä ravintoaineita ja helposti sulavia ainesosia.

Kun koirilla diagnosoidaan vakava sairaus, on tärkeää varmistaa, että heidän ravitsemustarpeensa täyttyvät. Prescription Diet ON-Care on suunniteltu ylläpitämään voimaa ja energiaa sekä rohkaisemaan syömään heti ensimmäisestä ruokakupillisesta alkaen.

Keskustele eläinlääkärisi kanssa onko tämä ruoka paras vaihtoehto koirallesi.

Hill´s ravitsemusasiantuntijat ja eläinlääkärit kehittivät Hill's Prescription Diet ON-Care -ravinnon erityisesti auttaakseen ravitsemaan ja tukemaan koiria, jotka taistelevat vakavia sairauksia vastaan. Tämä herkullinen märkäruoka on valmistettu kanasta, maukkaista rasvoista ja hyvin sulavasta proteiinista, jotta koirasi nauttisi upeasta ruokailukokemuksesta.

Prescription Diet ON-Care:n sisältämät hyvin sulavat ravintoaineet on lemmikkien suolistosta helposti imeytyviä ja koostumus sisältää myös ActivBiome+, patentoitua prebioottisten kuitujen sekoitusta, joka tukee tervettä ruuansulatuskanavan mikrobiomia ja edistää todistetusti tasaista ulosteen laatua.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Vastustamaton maku jokaisessa kulhollisessa lisää ruokahalua
  • Helposti sulava proteiini auttaa ylläpitämään voimaa ja energiaa
  • Valmistettu ActivBiome+ koostumuksella, joka ravitsee koirasi suoliston mikrobiomia

  Näin se auttaa:

  • Suunniteltu kannustamaan syömään ensimmäisestä ruokakupillisesta alkaen
  • Optimaalinen, runsaasti kaloreita sisältävä ravinto auttaa tukemaan koirasi päivittäistä toimintaa
  • Suunniteltu tukemaan terveen ulosteen laatua
  • S+OXSHIELD: Koostumus on suunniteltu edistämään virtsateiden terveyttä, joka vähentää struviitti- ja kalsiumoksalaattikiteiden kehittymisen riskiä

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet ON-Care-muhennos, jossa on kanaa ja lisättyjä vihanneksia, on terapeuttista ruokaa, joka tarjoaa koirasi tarvitseman ravitsemustuen. Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja siitä, kuinka reseptiruokavaliot voivat auttaa parantamaan koirasi elämänlaatua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on kriittistä syöttää tätä tuotetta ilman taukoja ja pitkäaikaisesti. Kuiva- ja säilykevalmisteet voidaan sekoittaa tai ruokkia niillä samanaikaisesti.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltäsi tarkat, lemmikillesi räätälöidyt ruokintaohjeet. Nämä ohjeet ovat viitteellisiä. Tarkin tapa ruokamäärän arviointiin on punnitseminen grammoina. Jos käytät Hillin mittakuppia, katso lisätietoja osoitteesta cup.hillspet.com. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi: – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa. – Tarjoa lemmikille ainoastaan sille suositeltua Prescription Diet -märkä- ja kuivaruokaa. – Raikasta vettä tulee olla koko ajan saatavilla. – Pyydä eläinlääkäriäsi seuraamaan lemmikkisi vointia. – Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 12.5 oz (354 g) Säilyke
  1 1/3
  2 2/3
  4 1
  5 1 1/4
  10 2
  20 3 1/4
  30 4 1/2
  40 5 1/2
  50 6 1/2
  60+ 40 g / kg

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 354 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  1 0.25 + 10 g
  2 0.5 + 5 g
  4 0.5 + 40 g
  5 0.5 + 55 g
  10 1 + 75 g
  20 1 + 180 g
  30 2 + 195 g
  40 2 + 280 g
  50 2 + 360 g
  60+ 2 + 7 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 10%), kasviperäiset johdannaiset, viljat, öljyt ja rasvat, kasvikset (1,6%), kasviproteiiniuutteet, kivennäisaineet, hedelmät, kananmunat ja kananmunajohdannaiset, siemenet. Helposti sulavat ainesosat: Sianmaksa, kana, riisitärkkelys, riisijauho, lihauute, vehnägluteeni, kasviöljy, riisi, kalaöljy, kookosöljy, kuivatut kananmunat, eläinrasva.

  RAVINTOAINEPITOISUUDET: Proteiini 6,6 % Rasvapitoisuus 5,0 % Raakakuitu 0,45 % Hehkutusjäännös 1,2 % Kosteus 79,5 % Kalsium 0,18 % Fosfori 0,13 % Natrium 0,07 % Kalium 0,15 % Magnesium 0,02 %; per kg: A-vitamiini 16 303 IU, D3-vitamiini 379 IU.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 22,0 mg, 3b202 (jodi) 0,8 mg, 3b405 (kupari) 3,3 mg, 3b503 (mangaani) 2,4 mg, 3b603 (sinkki) 28,0 mg. Muuntokelpoinen energia: 910 kcal/kg. Teknologinen lisäaine: kaliumalginaatti 5g.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More