Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete Puppy -koiran kuivaruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete Puppy -koiraruoka on täysravinto lemmikkieläinten ihon toiminnan tukemiseen ihottuman ja liiallisen karvan menetyksen yhteydessä sekä raaka-aineiden ja ravintoaineiden intoleranssien vähentämiseen pennuilla. Tämä ruoka sisältää runsaasti linolihappoa (LA) ja lisäksi eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sekä tarkasti valikoituja proteiinin- ja hiilihydraattinlähteitä.

Hill's Prescription Diet Derm Complete Puppy -koiran kuivaruoka sisältää kaikki pennun tarvitsemat ravintoaineet. Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja siitä, kuinka Hill's Prescrireseption Diet -ruokavaliot voivat auttaa koiraasi viettämään onnellista ja aktiivista elämää. Tämä kuivaruoka on valmistettu herkullisista raaka-aineista ja koirat tulevat rakastumaan sen vastustamattoman herkulliseen makuun.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Lemmikille uusi, käsittelemätön eläinproteiini, joka auttaa välttämään ruoasta aiheutuvia haitallisia reaktioita
  • Ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää bioaktiivisia aineita ja fytoravinteita terveen immuunivasteen tukemiseksi
  • Sisältää omega-3- ja omega-6-rasvahappoja ihon terveyden tukemiseen

  Näin se auttaa:

  • Ravintoa, joka on kehitetty hillitsemään ruoka-aineyliherkkyydestä johtuvia allergisia reaktioita ja edistämään pentujen ihon terveyttä.
  • Suunniteltu hillitsemään ympäristön allergeenien aiheuttamaa kutinaa ja raapimista sekä edistämään pennun tervettä kehitystä.
  • Tukee ihon normaalia suojakerrosta ympäristön allergeeneja vastaan ​​ympäri vuoden

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet Derm Complete Puppy -koiran kuivaruoka on erityisesti suunniteltu koiranpentujen ruoka- ja ympäristöallergioiden hoitoon. Jotkut koirat ovat herkistyneet tavallisille elinympäristöstä löytyville aineille, kuten siitepölyille, huonepölyille tai homeille. Koirat voivat reagoida myös ruoassa oleviin proteiineihin, kuten kanaan tai naudanlihaan, vaikka tämä onkin ympäristöallergiaa harvinaisempaa. Derm Complete Puppy -kuivaruoka sisältää lemmikille uuden proteiinilähteen sekä Histaguard- yhdistelmän, joka on erityinen bioaktiivisten aineiden ja fytoravinteiden sekoitus. Se on suunniteltu hillitsemään koiranpentujen yliherkkyysreaktioita.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä lemmikillesi räätälöity ruokintaohje. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Ruoan punnitseminen grammoissa on tarkin tapa ruokamäärän arviointiin. Mikäli käytät Hillin mittakuppia, katso lisätietoja osoitteesta cup.hillspet.com.

  Parhaiden tulosten saavuttamiseksi:

  – Siirry tähän uuteen ruokaan vaiheittain, vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Tarjoa ainoastaan Prescription Diet-koiran kuivaruokaa.

  – Pidä raikasta vettä aina saatavilla.

  – Pyydä eläinlääkäriäsi seuraamaan lemmikkisi vointia.

  – Tukehtumisvaaran estämiseksi, pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Kasvavat

  Paino - kgs Määrä päivässä - ( grammaa- Kasvavat alle 4 kk ikäiset pennut Määrä päivässä - ( grammaa- Kasvavat 4-9 kk ikäiset pennut Määrä päivässä - ( grammaa- Kasvavat 10-12 kk ikäiset pennut
  1 55 45 40
  2 95 80 65
  4 160 135 105
  5 190 155 125
  10 315 265 210
  20 535 445 355
  30 480
  40 600

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Viljat, kananmunat ja kananmunajohdannaiset, kasviproteiiniuutteet, öljyt ja rasvat, kivennäisaineet, liha ja eläinperäiset tuotteet, siemenet, kasviperäiset johdannaiset. Hiilihydraattilähteet: Riisi Proteiinilähteet: Kuivatut kananmunat, riisiproteiinitiiviste

  RAVINTOAINEPITOISUUDET: Proteiini 23.4%, Rasvapitoisuus 16.2%, Raakakuitu 1.3%, Hehkutusjäännös 7.1%, Omega-3 rasvahappo 1.8%, Omega-6 rasvahappo 3.6%, Linolihappo 3.4%, EPA+DHA 0.59%, Kalsium 1.1%, Fosfori 0.94%, Natrium 0.49%, Kalium 0.73%, Magnesium 0.10%; per kg: A-vitamiini 8,686IU, D3-Vitamiini,696IU, E-Vitamiini 820mg, C-Vitamiini 115mg, Beetakaroteeni 2.5mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 93.0mg, 3b202 (Jodi) 4.1mg, 3b405 (Kupari) 10.9mg, 3b502 (Mangaani) 9.6mg, 3b603 (Sinkki) 144mg, luonnollisia antioksidantteja

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More