Alt Text

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic flavoured with Beef & Vegetables -muhennos koirille

Hill's PRESCRIPTION DIET DIET Metabolic naudanlihaa ja kasviksia sisältävä muhennos on terapeuttinen täysravinto aikuisille koirille laihdutukseen ja painonhallintaan. Tämän ruokavalion energiatiheys on matala.

Pienikin ylipaino vaikuttaa haitallisesti lemmikkisi elämänlaatuun. Ylipaino lyhentää leikkimisaikaa, vaikuttaa liikkuvuuteen ja koiran yleiseen terveydentilaan. Ihannepainon ylläpitäminen voi auttaa pidentämään elinikää vähentämällä painoon liittyviä sairauksia.


Hill'sin Ravitsemustieteilijät ja eläinlääkärit ovat kehittäneet terapeuttisen Prescription Diet Metabolic -ravinnon tukemaan koiran painonpudotusta ja ihannepainon ylläpitoa. Se toimii luonnollisesti koiran yksilöllisen energiankulutuksen kanssa. Ruokavalion avulla painonpudotus on helppoa ja tehokasta. Tämä ravinto stimuloi koiran luonnollista kykyä polttaa rasvaa ja se antaa energiaa aktiiviseen leikkimiseen. Sen ainutlaatuinen kuitukoostumus auttaa säilyttämään kylläisyyden tunteen ja pitää lemmikin tyytyväisenä. 96 % koirista pudotti painoa kotona 2 kuukaudessa saadessaan Metabolic-ravintoa.* Tämä kuivaruoka on valmistettu naudanlihasta ja vihanneksista, ja sen herkullinen maku on vastustamaton.


* Tiedot arkistossa, Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Se toimii luonnollisesti koiran yksilöllisen energiankulutuksen kanssa. Ruokavalion avulla painonpudotus on helppoa ja tehokasta.
  • Tukee koiran luonnollista kykyä polttaa rasvaa
  • Ainutlaatuinen kuitukoostumus auttaa säilyttämään kylläisyyden tunteen ja pitää lemmikin tyytyväisenä.

  Näin se auttaa:

  • 96 % koirista pudotti painoa kotioloissa kahdessa kuukaudessa
  • Auttaa ylläpitämään ihannepainoa ja antaa energiaa aktiiviseen elämään
  • Ruokavalion avulla painonpudotus on helppoa: koiran paino laskee ilman, että annoskokoja tarvitsee pienentää merkittävästä
  • S+OXSHIELD: Kehitetty ennaltaehkäisemään struviitti- ja kalsiumoksalaattikiteiden muodostumisen todennäköisyyttä

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet Metabolic -ruoasta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet painon pudottamiseen ja ylläpitämiseen. Se toimii luonnollisesti koiran yksilöllisen energiankulutuksen kanssa. Ruokavalion avulla painonpudotus on helppoa ja tehokasta. Ruokaa voidaan käyttää myös pitkäaikaisesti. Eläinlääkärisi antaa lisätietoja siitä, miten Prescription Diet -ruokavaliot voivat auttaa koiraasi elämään onnellista ja aktiivista elämää. Voit tarjota lemmikillesi sekä kuiva- että märkäruokaa samanaikaisesti.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltä yksityiskohtainen ruokintasuositus lemmikillesi. Tämä ohje on vain suuntaa antava. Punnitseminen on tarkin tapa ruokamäärän mittaamiseen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi: – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa. – Anna ainoastaan suositeltua Prescription Diet -kuiva- ja märkäruokaa. – Varmista aina, että raikasta vettä on saatavilla. – Anna eläinlääkärin tarkkailla lemmikkisi terveydentilaa. – Pidä pakkaukset lemmikkiesi ja lastesi ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Painonhallinta

  Ihannepaino - kgs Määrä päivässä - 12.5 oz (354 g) Säilyke - Painonpudotus Määrä päivässä - 12.5 oz (354 g) Säilyke - Päivittäinen ruokintaopas
  1 1/4 1/2
  2 1/2 3/4
  4 3/4 1 1/4
  5 1 1 1/2
  10 1 2/3 2 1/2
  20 2 2/3 4 1/4
  30 3 2/3 5 3/4
  40 4 1/2 7 1/4
  50 5 1/3 8 1/2
  60 6 9 3/4
  60+ 35 g / kg 55 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Liha ja eläinperäiset tuotteet (naudanliha 3 %), kasviperäiset tuotteet, vihannekset (3 %), viljat, kasviproteiinitiivisteet, siemenet, kivennäisaineet, öljyt ja rasvat, erilaiset sokerit, kananmuna ja munajohdannaiset.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 5,8 %, rasva 2,5 %, raakakuitu 2,3 %, hehkutusjäännös 1,2 %, vesi 80,0 %, kalsium 0,20 %, fosfori 0,13 %, natrium 0,09 %, kalium 0,21 %, magnesium 0,02 %; per kg: A-vitamiini 20,592IU; D3-vitamiini 320IU.

  LISÄAINEET per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 8,3 mg, 3b202 (jodi) 0,3 mg, 3b405 (kupari) 0,8 mg, 3b503 (mangaani) 1,8 mg, 3b603 (sinkki) 26,4 mg. Tekninen lisäaine: Kaliumalginaatti 5 g, väriaine: sokerikulööri. Muuntokelpoinen energia: 700 kcal/kg.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More