Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult Small & Mini -kuivaruoka koirille,

Lammasta ja riisiä sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult Small & Mini -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto pienten ja kääpiörotujen 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava lammasta ja riisiä sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult -kuivaruoka pienien ja kääpiörotujen koirille on monivaikutteinen täysravinto, joka antaa tärkeitä kliinisesti todistettuja hyötyjä eritysesti terveen ruoansulatuksen ja lemmikin hyvinvoinnin sekä lihaksiston ja elintärkeiden elinten tukemiseen. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lisäksi ruoassa on vastustamaton maku, johon koira ihastuu taatusti. Lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Terve ruoansulatus: Optimaalinen kuitusekoitus edistää tervettä ruoansulatusta ja lemmikin hyvinvointia.

  Terve lihaksisto: Laadukas proteiini tukee koiran lihaksistoa ja luustoa.

  Elintärkeät elimet: Säädellyt kivennäisainepitoisuudet auttavat tukemaan elintärkeiden elinten terveyttä.

  Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot ja E-vitamiini edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

  Vastustuskyky: Kliinisesti toimiviksi todistetut tehokkaat antioksidantit tukevat tervettä vastustuskykyä.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Pienien ja kääpiörotujen (alle 10 kg) 1–6-vuotiaille aikuisille koirille avuksi elinikäisen terveyden tukemiseen. Sopii myös koirille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat koirat).

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

  Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan (eri kuin VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy Large Breed -ruoka).


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.


  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Adult dogs from 1 to 6 years Päivittäinen ruokintaopas

  Adult dogs from 1 to 6 years
  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 50
  3 70
  4 85
  5 100
  7.5 135
  10 170

  Adult dogs from 1 to 6 years Yhdistetty ruokintaopas

  Adult dogs from 1 to 6 years
  Paino (kg) Säilyke 363g Kuivaruoka (g)
  2 1/2 10
  3 1/2 30
  4 1/2 45
  5 1 20
  7.5 1 60
  10 1 90

  Kastroitu koiras from o/ation to 6 years Päivittäinen ruokintaopas

  Kastroitu koiras from o/ation to 6 years
  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 45
  3 60
  4 75
  5 90
  7.5 120
  10 150

  Kastroitu koiras from o/ation to 6 years Yhdistetty ruokintaopas

  Kastroitu koiras from o/ation to 6 years
  Paino (kg) Säilyke 363g Kuivaruoka (g)
  2 1/2 5
  3 1/2 20
  4 1/2 35
  5 1 10
  7.5 1 40
  10 1 70

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Maissi, vehnä, lammasjauho (9 %), rikottu riisi (8 %), maissigluteenijauho, soijajauho, eläinrasva, lihauute, kasviöljy, pellavansiemen, kivennäisaineet.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 21,5 %, rasvapitoisuus 14,2 %, raakakuitu 1,6 %, hehkutusjäännös 4,9 %, omega-6-rasvahapot 3,6 %, kalsium 0,79 %, fosfori 0,64 %, natrium 0,28 %, kalium 0,64 %, magnesium 0,11 %; per kg: A-vitamiini 8 480 ky, D3-vitamiini 700 ky, E-vitamiini 650 mg, C-vitamiini 90 mg, beetakaroteeni 1,5 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 87,9 mg, 3b202 (jodi) 2,2 mg, 3b405 (kupari) 8,7 mg, 3b502 (mangaani) 9,1 mg, 3b603 (sinkki) 154 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More