Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult 1+ Large Breed -kuivaruoka koirille, ​

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult 1+ Large Breed -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto suurten rotujen yli 1-vuotiaille aikuisille koirille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä ainutlaatuista prebioottisekoitusta.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult 1+ Large Breed -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto yli 1-vuotiaille aikuisille ja ikääntyville aikuisille koirille. Se sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä kliinisesti toimivaksi todistettua prebioottisekoitustamme tukemaan lemmikin elinikäistä terveyttä. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Terve ruoansulatus: Kliinisesti toimivaksi todistettu ActivBiome+-kuitusekoituksemme edistää tervettä & ja säännöllistä suolen toimintaa.

  Sydämen terveys: Lisätty tauriini tukee sydämen terveyttä, ja säädellyt kivennäisainepitoisuudet tukevat munuaisten ja rakon toimintaa.

  Terve lihaksisto: Laadukas proteiini tukee lihaksiston terveyttä.

  Hyvinvoiva iho &ja turkki: Ravitsevat omega-6- ja omega-3-rasvahapot sekä & E-vitamiini edistävät ihon &ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

  Vastustuskyky: Oma sekoituksemme kliinisesti toimivaksi todistettuja antioksidantteja (C-& ja E-vitamiinia) tukee lemmikin immuunijärjestelmää.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  1 vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille suurten rotujen aikuisille ja ikääntyville aikuisille koirille.

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

  Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan (eri kuin VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy Large Breed -ruoka).


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme. Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program. 100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*

  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ


  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Amount per Day - (grams) - Päivittäinen ruokintaopas Määrä päivässä - (grams) - Kastroitu koira
  25 375 330
  30 430 375
  40 530 465
  50 630 550
  60 720 630
  70 810 710
  80 895 785
  80+ 11 g / kg 10 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Kana- ja kalkkunajauho (kanaa 11 %, siipikarjaa yhteensä 18 %), maissi, vehnä, hernelesejauho, maissigluteenijauho, lihauute, kuivattu tomaattimurska, täysjyväriisi, eläinrasva, ohra, kaura, pellavansiemen, kookosöljy, jauhettu pekaanipähkinän kuori, kuivattu juurikasmassa, kivennäisaineet, kuivattu sitrusmassa, kuivattu porkkana, kuivattu karpalo. ActivBiome+-prebioottisekoitus (7,1 %): Pellavansiemen, jauhettu pekaanipähkinän kuori, kuivattu juurikasmassa, kuivattu sitrusmassa, kuivattu karpalo.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 26,1 %, rasvapitoisuus 13,2 %, raakakuitu 10,0 %, hehkutusjäännös 5,3 %, omega-3-rasvahapot 0,7 %, omega-6-rasvahapot 2,4 %, kalsium 0,86 %, fosfori 0,66 %, natrium 0,27 %, kalium 0,73 %, magnesium 0,13 %; per kg: A-vitamiini 9 734 ky, D3-vitamiini 727 ky, E-vitamiini 650 mg, C-vitamiini 100 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, tauriini 1 011 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 72,6 mg, 3b202 (jodi) 1,8 mg, 3b405 (kupari) 7,2 mg, 3b502 (mangaani) 7,5 mg, 3b603 (sinkki) 127 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More