Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Lähennä viemällä hiiri kuvan päälle

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult Small & Mini Dog Food with Chicken

 

 

SAATAVILLA OLEVAT KOOT
2kg, 7kg

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult 1+ Small & Mini -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto pienten ja kääpiörotujen yli 1-vuotiaille aikuisille koirille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä ainutlaatuista prebioottisekoitusta.

Kanaa sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION with Chicken -kuivaruoka (pieniä ja kääpiörotuja (alle 10 kg) oleville yli 1-vuotiaille aikuisille ja ikääntyville aikuisille koirille) on ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava useita hyötyjä tarjoava ravinto. Se hyödyntää kliinisesti toimivaksi todistettua ActivBiome+-teknologiaamme, joka vahvistaa lemmikin suoliston ainutlaatuista mikrobiomia ja tukee näin tervettä ruoansulatusta ja lemmikin hyvinvointia. Herkullista ravintoa lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

NEED
/PREFERENCE

Ruoansulatuskanavan terveys, terve ruoansulatus, pienet ja kääpiörodut (alle 10 kg)

MAKU

with Chicken

RODUN KOKO

Pienikokoinen

ELÄMÄNVAIHE

Aikuinen

Hill's

#1 ELÄINLÄÄKÄRIEN
SUOSITTELEMA

Satisfaction guarantee

Laadun, johdonmukaisuuden ja maun vuoksi tai rahasi takaisin

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION Adult 1+ Small & Mini (< 10 kg) -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto yli 1-vuotiaille aikuisille ja ikääntyville aikuisille koirille. Se sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä kliinisesti toimivaksi todistettua prebioottisekoitustamme tukemaan lemmikin elinikäistä terveyttä. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

Kuinka se auttaa:

MITEN SE AUTTAA:

Terve ruoansulatus: Kliinisesti toimivaksi todistettu ActivBiome+-kuitusekoituksemme edistää tervettä & ja säännöllistä suolen toimintaa.

Sydämen terveys: Lisätty tauriini tukee sydämen terveyttä, ja säädellyt kivennäisainepitoisuudet tukevat munuaisten ja rakon toimintaa.

Terve lihaksisto: Laadukas proteiini tukee lihaksiston terveyttä.

Hyvinvoiva iho &ja turkki: Ravitsevat omega-6- ja omega-3-rasvahapot sekä & E-vitamiini edistävät ihon &ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

Vastustuskyky: Oma sekoituksemme kliinisesti toimivaksi todistettuja antioksidantteja (C-& ja E-vitamiinia) tukee lemmikin immuunijärjestelmää.

Lisätietoa:

Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme. Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program. 100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*

Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

Suositellaan käytettäväksi:

1 vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille pienien ja kääpiörotujen (alle 10 kg) aikuisille ja ikääntyville aikuisille koirille.

Ei suositella käytettäväksi:

Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan (eri kuin VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy Large Breed -ruoka).

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Ylpeä auttamisesta
13 miljoonaa tarhan lemmikkiä
löytää ikuinen koti ja määrä

 

KOOSTUMUS: Kana- ja kalkkunajauho (kanaa 11 %, siipikarjaa yhteensä 18 %), maissi, vehnä, hernelesejauho, maissigluteenijauho, lihauute, kuivattu tomaattimurska, täysjyväriisi, eläinrasva, ohra, kaura, pellavansiemen, kookosöljy, jauhettu pekaanipähkinän kuori, kuivattu juurikasmassa, kivennäisaineet, kuivattu sitrusmassa, kuivattu porkkana, kuivattu karpalo. ActivBiome+-prebioottisekoitus (7,1 %): Pellavansiemen, jauhettu pekaanipähkinän kuori, kuivattu juurikasmassa, kuivattu sitrusmassa, kuivattu karpalo.

 

RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 26,1 %, rasvapitoisuus 13,2 %, raakakuitu 10,0 %, hehkutusjäännös 5,3 %, omega-3-rasvahapot 0,7 %, omega-6-rasvahapot 2,4 %, kalsium 0,86 %, fosfori 0,66 %, natrium 0,27 %, kalium 0,73 %, magnesium 0,13 %; per kg: A-vitamiini 9 734 ky, D3-vitamiini 727 ky, E-vitamiini 650 mg, C-vitamiini 100 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, tauriini 1 011 mg.

 

LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 72,6 mg, 3b202 (jodi) 1,8 mg, 3b405 (kupari) 7,2 mg, 3b502 (mangaani) 7,5 mg, 3b603 (sinkki) 127 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Päivittäinen ruokintaopas

Paino - kgs Amount per Day - (grams) - Päivittäinen ruokintaopas Määrä päivässä - (grams) - Kastroitu koira
1 35 30
2 55 50
5 110 100
7 145 125
10 190 165

HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ


Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.


VANHA RUOKA

UUSI RUOKA

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

3349 kcal/kg (335 kcal/100g)

Ravintoaine Ruoassa2
%
Proteiini 26.1 %
Rasva 13.1 %
Hiilihydraatit 37.4 %
Raaka kuitu 10 %
Kalsium 0.86 %
Fosfori 0.67 %
Kalium 0.74 %
Natrium 0.26 %
Magnesium 0.132 %
C-vitamiini 113 ppm
E-vitamiini 675 IU/kg
Omega-3-rasvahapot 0.02 %
Omega-6-rasvahapot 0.08 %

References

1Näytetyt analyyttiset arvot voivat poiketa hieman pakkauksessa ilmoitetuista arvoista. Molemmat arvot täyttävät tuotteen tekniset tiedot.

 

 

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More