Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult Medium & Large Breed -kuivaruoka koirille,

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Medium & Large Breed with Chicken -koiranruoka on monia terveysvaikutuksia tarjoava täysravinto vanhemmille aikuisille, yli 7-vuotiaille koirille. Se on suunniteltu tukemaan ikääntyvien koirien aivojen ja koko kehon terveyttä. Ruoka sisältää tarkasti tasapainotetusti energiaa, proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita sekä säädellysti magnesiumia.

Vain eläinlääkäriltä saatava, Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health Mature Adult with Chicken -koiranruoka yli 7-vuotiaille keski- ja isokokoisille roduille on monipuolista ravintoa, joka on suunniteltu tukemaan ikääntyviä aivoja ja kehoa. Se tarjoaa tarkan energia-, proteiini-, vitamiini- ja kivennäisainetasapainon. Ei keinotekoisesti säilytetty. Ei synteettisiä värejä. Ei keinotekoisia makuaineita.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  Ikääntymisen tuki:Tukee aivojen terveyttä ja antaa energiaa päivittäiseen toimintaan ainutlaatuisella ikääntymistä estävällä sekoituksella<

  Luiden ja nivelten tuki: Suunniteltu edistämään liikkuvuutta ja tukemaan liikkumisen helppoutta<

  Immuunijärjestelmän tuki: Tukee heidän immuunijärjestelmäänsä patentoidulla sekoituksella kliinisesti todistettuja antioksidantteja (C- ja E-vitamiinit) sekä hedelmistä ja vihanneksista saatavia antioksidantteja

  Elinten tuki: Tukee munuaisten tervettä toimintaa ja edistää muiden elintärkeiden elinten terveyttä.

  Ruoansulatuksen terveys: Tarjoaa vanhemmille koirille elintärkeää ravintoa hyvin sulavan reseptin avulla, sisältää munaproteiinia


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Yli 7-vuotiaille keski- ja isokokoisille koirille.

  Ei suositella käytettäväksi:

  • Alle 1-vuotiaat pennut
  • Tiineet tai imettävät koirat. Tiineyden ja imetyksen aikana koirien pitäisi vaihtaa Vet Essentials Multi-Benefit Puppy -ruokaan (mielummin kuin Vet Essentials Multi-Benefit Puppy Large Breed -ruokaan).
  • Aikuiset 1-6-vuotiaat koirat.

  Lisätietoja:

  Me Hill'sillä tutkimme lemmikkien biologiaa ymmärtääksemme, kuinka ravitsemus vaikuttaa niiden terveyteen.

  Jokainen Hill's Vet Essentials Multi-Benefit -ravinto on yksilöllisesti muotoiltu tukemaan ennakoivasti lemmikkisi tervettä tulevaisuutta ja sitä on saatavana vain eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä säännöllisen liikunnan ja eläinlääkärin tarkastusten kanssa maksimoi lemmikkisi mahdollisuudet onnelliseen, terveeseen tulevaisuuteen.

  Valmistettu Euroopassa maailmanlaajuisista raaka-aineista, joihin voit luottaa.

  Ei keinotekoisesti säilytetty. Ei synteettisiä värejä. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Valmistamme lemmikkieläinruoat korkealaatuisista ainesosista. Näiden ainesosien on täytettävä tiukat puhtaus- ja ravintosisältövaatimukset.

  Voit vaikuttaa löytöeläintalossa elävien lemmikkien elämään. Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet 13 miljoonaa löytöeläintalon lemmikkiä ympäri maailmaa löytämään ikuisen kotinsa – ja määrä kasvaa. Lisätietoja on osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 % tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi nauttii Hill's VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100% rahat takaisin -takuun.


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit -lemmikkiruoat ovat saatavilla erilaisinä kuivaruokina koirasi yksilöllisiin tarpeisiin ja säilykeruokina puhtaaseen hemmotteluun.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Säädä ruokintamääriä tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi. Jos olet epävarma, kysy eläinlääkäriltäsi.

  Onko tämä ruoka uutta? Sekoita kasvava määrä lemmikkisi uutta ruokaa pienempiin määriin vanhaa ruokaa 7 päivän aikana.

  Pidä raikasta vettä aina saatavilla!

  Lemmikkisi ravitsemustarpeet voivat muuttua niiden ikääntyessä. Kysy eläinlääkäriltäsi apua jokaisessa tarkastuksessa.

  Tukehtumisen estämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Vanhempi aikuinen

  Paino - kgs Määrä päivässä - 363 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  10 1 + 60 g
  20 1 + 160 g
  25 1 + 210 g
  30 1 + 255 g
  40 2 + 245 g
  50 2 + 320 g
  60 2 + 395 g
  70 2 + 470 g
  80+ 2 + 7 g / kg

  Vanhempi aikuinen

  Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
  10 150
  20 255
  25 305
  30 345
  40 430
  50 510
  60 585
  70 655
  80+ 10 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Rouhittu riisi, maissi, kana- ja kalkkunajauho (kana 8%; siipikarjaa yhteensä 12%), kuivattu kananmuna (10%), lihauute, ohra, kaura, kasviöljy, kuivattu juurikasleike, pellavansiemen, kivennäisaineet, kuivattu sitrusleike, kuivattu porkkana, kuivattu tomaattien puristemassa, jauhettu pinaatti, kalaöljy, eläinrasva, (Vihanneksia yhteensä 3%, hedelmiä yhteensä 1%). Ikääntymistä hillitsevät raaka-aineet (4%): Kuivattu sitrusleike, kuivattu porkkana, kuivattu tomaattien puristemassa, jauhettu pinaatti.

  RAVINTOAINEET: Proteiini 21,2%, Rasvapitoisuus 12,9%, Raakakuitu 2,0%, Hehkutusjäännös 5,1%, Kalsium 0,85%, Fosfori 0,61%, Natrium 0,22%, Kalium 0,74%, Magnesium 0,08%; per kg: A-vitamiini 9.503IU, D3-vitamiini 728IU, E-vitamiini 1.010mg, C-vitamiini 320mg, Beetakaroteeni 1,5mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 88,4mg, 3b202 (Jodi) 3,0mg, 3b405 (Kupari) 9,5mg, 3b502 (Mangaani) 9,1mg, 3b603 (Sinkki) 146mg, 3b801 (Seleeni) 0,1mg, sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More