Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Small & Mini -kuivaruoka koirille,

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Small & Mini-koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto ikääntyville aikuisille koirille 7-vuotiaasta ylöspäin. Tukee todistetusti ikääntyvien lemmikkien aivoja ja kehoja. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa sekä kontrolloidusti magnesiumia.

Vain eläinlääkäriltä saatava, Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health Mature Adult with Chicken -koiranruoka yli 7-vuotiaille pienikokoisille koirille (alle 10kg) on monipuolista ravintoa, joka on suunniteltu tukemaan ikääntyviä aivoja ja kehoa. Se tarjoaa tarkan energia-, proteiini-, vitamiini- ja kivennäisainetasapainon. Ei keinotekoisesti säilytetty. Ei synteettisiä värejä. Ei keinotekoisia makuaineita.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  Ikääntymisen tuki: Tukee aivojen hyvinvointia ja antaa energiaa päivittäiseen toimintaan ainutlaatuisella ikääntymistä estävällä sekoituksella

  Luiden ja nivelten tuki: Suunniteltu edistämään liikkuvuutta ja tukemaan liikkumisen helppoutta

  Immuunijärjestelmän tuki: Tukee immuunijärjestelmää patentoidulla sekoituksella kliinisesti todistettuja antioksidantteja (C- ja E-vitamiinit), sekä hedelmistä ja vihanneksista saatavia antioksidantteja

  Elinten tuki: Tukee munuaisten tervettä toimintaa ja edistää muiden elintärkeiden elinten terveyttä

  Ruoansulatuksen terveys: Tarjoaa vanhemmille koirille elintärkeää ravintoa hyvin sulavan reseptin avulla, sisältää munaproteiinia.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Yli 7-vuotiaille, alle 10kg, pienikokoisille koirille.

  Ei suositella käytettäväksi:

  • Alle 1-vuotiaat pennut
  • Tiineet tai imettävät koirat. Tiineyden ja imetyksen aikana koirien pitäisi vaihtaa Vet Essentials Multi-Benefit Puppy -ruokaan (mielummin kuin Vet Essentials Multi-Benefit Puppy Large Breed -ruokaan).
  • Aikuiset 1-6-vuotiaat koirat.

  Lisätietoja:

  Me Hill'sillä tutkimme lemmikkien biologiaa ymmärtääksemme, kuinka ravitsemus vaikuttaa niiden terveyteen.

  Jokainen Hill's Vet Essentials Multi-Benefit -ravinto on yksilöllisesti muotoiltu tukemaan ennakoivasti lemmikkisi tervettä tulevaisuutta ja sitä on saatavana vain eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä säännöllisen liikunnan ja eläinlääkärin tarkastusten kanssa maksimoi lemmikkisi mahdollisuudet onnelliseen, terveeseen tulevaisuuteen.

  Valmistettu Euroopassa maailmanlaajuisista raaka-aineista, joihin voit luottaa.

  Ei keinotekoisesti säilytetty. Ei synteettisiä värejä. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Valmistamme lemmikkieläinruoat korkealaatuisista ainesosista. Näiden ainesosien on täytettävä tiukat puhtaus- ja ravintosisältövaatimukset.

  Voit vaikuttaa löytöeläintalossa elävien lemmikkien elämään. Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet 13 miljoonaa löytöeläintalon lemmikkiä ympäri maailmaa löytämään ikuisen kotinsa – ja määrä kasvaa. Lisätietoja on osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 % tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi nauttii Hill's VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100% rahat takaisin -takuun.


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit -lemmikkiruoat ovat saatavilla erilaisinä kuivaruokina koirasi yksilöllisiin tarpeisiin ja säilykeruokina puhtaaseen hemmotteluun.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Säädä ruokintamääriä tarpeen mukaan ihannepainon ylläpitämiseksi. Jos olet epävarma, kysy eläinlääkäriltäsi.

  Onko tämä ruoka uutta? Sekoita kasvava määrä lemmikkisi uutta ruokaa pienempiin määriin vanhaa ruokaa 7 päivän aikana.

  Pidä raikasta vettä aina saatavilla!

  Lemmikkisi ravitsemustarpeet voivat muuttua niiden ikääntyessä. Kysy eläinlääkäriltäsi apua jokaisessa tarkastuksessa.

  Tukehtumisen estämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Vanhempi aikuinen

  Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
  1 25
  2 45
  5 90
  7 115
  10 150
  15 205

  Vanhempi aikuinen

  Paino - kgs Määrä päivässä - 363 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  1 0.25 + 5 g
  2 0.25 + 20 g
  5 0.5 + 45 g
  7 1 + 25 g
  10 1 + 60 g
  15 1 + 110 g

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Rikottu riisi, maissi, kana- ja kalkkunajauho (kanaa 8 %, siipikarjaa yhteensä 12 %), kuivatut kokonaiset kananmunat (10 %), lihauute, ohra, kaura, kasviöljy, kuivattu juurikasmassa, pellavansiemen, kivennäisaineet, kuivattu sitrusmassa, kuivattu porkkana, kuivattu tomaattimurska, pinaattijauhe, kalaöljy, eläinrasva. Vihanneksia yhteensä 3 %, hedelmiä yhteensä 1 %. Anti-ageing-teknologia (4 %): Kuivattu sitrusmassa, kuivattu porkkana, kuivattu tomaattimurska, pinaattijauhe.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 21,2 %, rasvapitoisuus 12,9 %, raakakuitu 2,0 %, hehkutusjäännös 5,1 %, kalsium 0,85 %, fosfori 0,61 %, natrium 0,22 %, kalium 0,74 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 9 503 ky, D3-vitamiini 728 ky, E-vitamiini 1 000 mg, C-vitamiini 320 mg, beetakaroteeni 1,5 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 88,4 mg, 3b202 (jodi) 3,0 mg, 3b405 (kupari) 9,5 mg, 3b502 (mangaani) 9,1 mg, 3b603 (sinkki) 146 mg, 3b801 (seleeni) 0,1 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More