Miksi antioksidantit ovat tärkeitä

Published by
Min. lukemista

Vapaiden radikaalien uhka

Solut ovat jatkuvasti alttiita vapaiden radikaalien hyökkäykselle. Kehon oman aineenvaihdunnan johdannaiseksi kehittyneenä tai ulkoisen tekijän, kuten saasteen, tuloksena, vapaat radikaalit voivat tuhota soluja vahingoittamalla kalvoa, entsyymejä ja DNA:ta solun sisällä. Vapaat radikaalit ovat erityisen vaarallisia aivojen ja immuunijärjestelmän soluille, ja ne voivat olla jopa osallisena useiden sairauksien kehittymisessä ja ennen aikaisessa ikääntymisessä.

Miten antioksidantit auttavat

Antioksidantit auttavat torjumaan vapaita radikaaleja vahingoittamasta soluja. Kun kehon normaali antioksidanttituotanto antaa jonkin verran suojaa, antioksidanttilisä ravinnossa tarjoaa tehokkaan suojan, joka tukee luonnollista tuotantoa.

Kliinisesti todistetut antioksidantit

Hill’s Science Plan -ruuat sisältävät ainutlaatuisen antioksidanttien yhdistelmän, kuten vitamiinit E ja C, beetakaroteeni ja seleeni. Tämän ensiluokkaisen antioksidanttikoostumuksen on kliinisesti todistettu auttavan ylläpitämään lemmikin terveyttä, vähentämään sairauksien riskiä ja vahvistamaan immuunipuolustusta.

Suojaa koiran- ja kissanpentuja

Koska pennut oavt erityisen herkkiä vapaille radikaaleille, Hill’s Science Plan Healthy Development -ruuat sisältävät kliinisesti todistettuja antioksidantteja, jotka auttavat rakentamaan terveen immuunijärjestelmän jo nuoresta pitäen.

Liittyvät artikkelit

 • Vitamiinit

  Dogs running Vitamiinit voidaan jakaa kahteen ryhmään, vesi- ja rasvaliukoisiin. Lisäksi on olemassa vitamiinin kaltaisia aineita, jotka eivät kuitenkaan sovi ominaisuuksiltaan kumpaankaan em. ryhmään.
 • Proteiinit

  Dogs running Proteiinit syntyvät, kun aminohapot muodostavat pitkiä aminohappoketjuja. Aminohappoketjuista muodostuu kolmiulotteisia lankavyyhtejä muistuttavia rakenteita.
 • Mineraalit eli kivennäisaineet

  Dogs running Nisäkkäille välttämättömiä kivennäisaineita uskotaan olevan vähintään 18. Kivennäisaineet jaetaan makromineraaleihin, joita tarvitaan enemmän kuin mikromineraaleja eli hivenaineita.
 • Uskomaton tiede lemmikkisi mikrobiomin takana

  Opi, mikä on lemmikin mikrobiomi, miten se vaikuttaa lemmikkisi suolistoon ja yleiseen terveyteen ja miksi ravitsemus on tärkeää terveiden mikrobiomien ylläpitämiselle.

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>