Erossaoloaika

Published by
Min. lukemista

Yksin kotona ei ole vaihtoehto

Sinun ei koskaan tulisi jättää koiranpentua pitkäksi ajaksi yksin kotiin. Eläinsuojeluyhdistysten tilastojen mukaan huomattava määrä koirista stressaantuu, meluaa, tuhoaa ja sotkee paikkoja jäätyään yksin kotiin. Jos siis olet lähdössä lomalle, vaikka vain viikonlopuksi, älä anna omien suunnitelmiesi mennä lemmikkisi tarpeiden edelle. On järkevää järjestää asiat kuntoon etukäteen.

Kennelit: Voit viedä koiran hyvämaineiseen koirahoitolaan. Näin voit olla varma luotettavasta hoidosta ja huolenpidosta lemmikkiystävällisessä ympäristössä, jossa työskentelevät ihmiset ovat koirarakkaita, ja tietävät, mitä tekevät. Sinulta vaaditaan ainoastaan voimassa oleva rokotustodistus. Varmista myös, että heillä tai itselläsi on lemmikkivakuutus, sen varalta, jos lemmikkisi sattuu tarvitsemaan lääkärin hoitoa poissaolosi aikana.

Eläinlääkärisi pystyy antaa tietoa hyvämaineisista kenneleistä alueellasi. Ystävät: Saatat olla niin onnekas, että ystävät tai sukulaiset tarjoutuvat vahtimaan kotiasi ja lemmikkiäsi poissa ollessasi. Tarkista, että he tietävät mitä koiran hoito vaatii ja, että he tulevat toimeen lemmikkisi kanssa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu, jos lemmikin pois kotoa vieminen huonolta ratkaisulta.

Liittyvät tuotteet

 • Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini on suunniteltu koiranpennuille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää liikkuvuutta. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja DHA:ta.
 • VetEssentials™ Puppy

  <P>Vain eläinlääkäriklinikoilta. Edistyksellistä ravintoa terveeseen kasvuun ja kehitykseen sekä vahvistamaan immuunijärjestelmää. Sisältää runsaasti kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja ja DHA:ta. <BR><BR><B>
 • VetEssentials™ Puppy Large Breed

  <p>Vain eläinlääkäriklinikoilta. Edistyksellistä ravintoa terveeseen kasvuun ja kehitykseen sekä vahvistamaan immuunijärjestelmää. Sisältää runsaasti kliinisesti vaikuttavaksi todistettuja antioksidantteja ja DHA:ta.
 • Ideal Balance™ Puppy with Fresh Chicken & Brown Rice

  <p> Hill’s<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Ideal Balance<sup>TM</sup></span> Puppy Täydellisesti tasapainotettua ravintoa, joka on valmistettu<br>parhaista, luonnollisista raaka-aineista. Tuore kananliha ensimmäisenä valmistusaineena koiran hyvinvoinnin tukemiseksi. 100 % Tasapainotettua. 100 % Makua. Taatusti.</p><p>