Erossaoloaika

Published by
Min. lukemista

Yksin kotona ei ole vaihtoehto

Sinun ei koskaan tulisi jättää koiranpentua pitkäksi ajaksi yksin kotiin. Eläinsuojeluyhdistysten tilastojen mukaan huomattava määrä koirista stressaantuu, meluaa, tuhoaa ja sotkee paikkoja jäätyään yksin kotiin. Jos siis olet lähdössä lomalle, vaikka vain viikonlopuksi, älä anna omien suunnitelmiesi mennä lemmikkisi tarpeiden edelle. On järkevää järjestää asiat kuntoon etukäteen.

Kennelit: Voit viedä koiran hyvämaineiseen koirahoitolaan. Näin voit olla varma luotettavasta hoidosta ja huolenpidosta lemmikkiystävällisessä ympäristössä, jossa työskentelevät ihmiset ovat koirarakkaita, ja tietävät, mitä tekevät. Sinulta vaaditaan ainoastaan voimassa oleva rokotustodistus. Varmista myös, että heillä tai itselläsi on lemmikkivakuutus, sen varalta, jos lemmikkisi sattuu tarvitsemaan lääkärin hoitoa poissaolosi aikana.

Eläinlääkärisi pystyy antaa tietoa hyvämaineisista kenneleistä alueellasi. Ystävät: Saatat olla niin onnekas, että ystävät tai sukulaiset tarjoutuvat vahtimaan kotiasi ja lemmikkiäsi poissa ollessasi. Tarkista, että he tietävät mitä koiran hoito vaatii ja, että he tulevat toimeen lemmikkisi kanssa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu, jos lemmikin pois kotoa vieminen huonolta ratkaisulta.

Liittyvät tuotteet

 • Prescription Diet™ j/d™ Canine Reduced Calorie with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine j/d™Reduced Calorie -ruuan on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jo 3 viikossa. Ruoka sisältää oikeassa suhteessa ravintoaineita, EPA:a (erityinen omega-3-rasvahappoa) ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Canine Adult Savoury Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Hill's&#153;</cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult Lamb and Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan immuunijärjestelmää ja pitämään yllä hyvää lihaskuntoa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja helposti sulavaa lammasta.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.