Erossaoloaika

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Yksin kotona ei ole vaihtoehto

Sinun ei koskaan tulisi jättää koiranpentua pitkäksi ajaksi yksin kotiin. Eläinsuojeluyhdistysten tilastojen mukaan huomattava määrä koirista stressaantuu, meluaa, tuhoaa ja sotkee paikkoja jäätyään yksin kotiin. Jos siis olet lähdössä lomalle, vaikka vain viikonlopuksi, älä anna omien suunnitelmiesi mennä lemmikkisi tarpeiden edelle. On järkevää järjestää asiat kuntoon etukäteen.

Kennelit: Voit viedä koiran hyvämaineiseen koirahoitolaan. Näin voit olla varma luotettavasta hoidosta ja huolenpidosta lemmikkiystävällisessä ympäristössä, jossa työskentelevät ihmiset ovat koirarakkaita, ja tietävät, mitä tekevät. Sinulta vaaditaan ainoastaan voimassa oleva rokotustodistus. Varmista myös, että heillä tai itselläsi on lemmikkivakuutus, sen varalta, jos lemmikkisi sattuu tarvitsemaan lääkärin hoitoa poissaolosi aikana.

Eläinlääkärisi pystyy antaa tietoa hyvämaineisista kenneleistä alueellasi. Ystävät: Saatat olla niin onnekas, että ystävät tai sukulaiset tarjoutuvat vahtimaan kotiasi ja lemmikkiäsi poissa ollessasi. Tarkista, että he tietävät mitä koiran hoito vaatii ja, että he tulevat toimeen lemmikkisi kanssa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu, jos lemmikin pois kotoa vieminen huonolta ratkaisulta.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Puppy Food with Lamb and Rice

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Lamb & Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan koiranpennun immuunijärjestelmää ja ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen määrän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Puppy Food with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken (kana) on suunniteltu tukemaan suurten rotujen pentujen luuston kehitystä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen mineraalitason.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Food Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Savoyry Chicken on suunniteltu vahvistamaan koiranpennun immuunijärjestelmää ja ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen määrän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Hill's Science Plan NO GRAIN PUPPY FOOD -KANARUOKA

  Tukee koiranpentujen vastustuskykyä ja terveellistä kasvua