Onko koirallasi herkkä vatsa?

Published by
Min. lukemista

Koira saattaa kärsiä herkästä vatsasta ja vatsallaan makaaminen saattaa aiheuttaa ruuansulatusongelmia. Tietyt rodut, kuten saksanpaimenkoira, ovat herkempiä kuin toiset. On monia näkyviä merkkejä, joista tunnistaa, onko koiralla herkkä ruuansulatus. Nämä sisältävät enemmän tai vähemmän usein toistuvaa oksentelua, ilmavaivoja, voimakasta hajua tai ajoittaisesti päästeltävää ulostetta. Nämä oireet voi myös johtua ruuansulatukselle epäsopivasta ruuasta. Jos arvelet koirallasi olevan herkkä ruuansulatuselimistö, on eduksi käyttää ravintoa, joka on erityisesti tarkoitettu herkästä ruuansulatuksesta kärsivälle koiralle, jotta se voi nauttia täysipainoisesti aktiivisesta ja terveestä elämästä.

Hill’s™ Science Plan™ Sensitive Stomach –ruoka sisältää korkealaatuisia raaka-aineita, kuten kananmunaa, kanaa ja riisiä, jotka ovat helposti sulavia ja auttaa varmistamaan ravintoaineiden imeytymisen. Ruoka sisältää ihanteellisen tasapainon hyvin pilkkoutuvaa proteiinia ja rasvaa sekä ainutlaatuisen kuituseoksen suoliston terveyden ylläpitämiseksi. Tämä hellävaraiseen ruuansulatukseen kehitetty ravinto auttaa ylläpitämään sekä turkin kiiltoa että ihannepainoa.

Jos oireet pahentuvat tai ovat nähtävissä useammin, tai jos koiran on vaikea ylläpitää ihannepainoa, ota yhteyttä eläinlääkäriin selvittääksesi, ettei syy ole jossain muussa.

Hill’s Science Plan Sensitive Stomach, jossa on tervettä immuunijärjestelmää tukeva kliinisesti todistettu antioksidanttikoostumus, sopii päivittäiseen ruokintaan aikuiselle koiralle, jolla on herkkä ruuansulatus.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>