RUTIINIHOITO Koira

Oletko utelias tietämään, miten voit hoitaa koiraasi oikein? Tässä on lisää tietoa. 

0 TULOKSET JÄRJESTETTY SEURAAVAN MUKAISESTI:

Merkityksellisyys

Oman koiran hoito

Joskus koiran omistaminen tuntuu ylivoimaiselta. Haluaisit olla lemmikinomistaja, jolla on vastaus kaikkeen. Kysymyksiä kertyy silti väistämättä. Ehkä mietit, voiko koiraa ottaa mukaan lentokoneeseen, kuinka usein se pitää kylvettää tai onko kotisi turvallinen koiralle. Onneksi täältä löydät vastaukset heti kaikkeen. 

Matkustaminen koirien kanssa

Olet varmasti tottunut matkustamaan koirasi kanssa autolla. Monet koirat nauttivat retkeilystä omistajiensa kanssa, mutta entäpä lentäminen? Jos koirasi on hyvin pienikokoinen, lentoyhtiö saattaa antaa sen matkustaa matkustamossa, jos kantokassi hyväksytään. Suurempien koirien pitää kuitenkin matkustaa häkissä rahtitavaratilassa. Lentäminen edellyttää monien asioiden valmistelua. Selvitä aina käyttämäsi lentoyhtiön säännöt, sillä kullakin yhtiöllä on omat määräyksensä. 

TURKIN HUOLTO

Koiran pitäminen tyytyväisenä ja terveenä edellyttää myös sen turkin ja ihon hoitamista. Oikeanlainen ravinto voi auttaa, minkä lisäksi turkin laadusta riippuen jotkin koirat vaativat myös erityistä hoitoa. Voit viedä koiran säännöllisesti ammattilaiselle hoidettavaksi, tai voit hoitaa koirasi turkin ja trimmauksen itse. Käytä erityistä koirashampoota ja harjaa turkki. Tämän lisäksi koiran hampaiden pesu on tärkeää.