Koiranpentujen mukana ei tule käyttöohjetta

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Uusi koiranpentu talossa on hauska ja jännittävä, mutta kuten uusi vauva, sekään ei tule käyttöohjekirja mukanaan. Olemme siksi koonneet muutamia perusasioita, jotka sinun tulisi tietää ensimmäisinä päivinä ja viikkoina.

Rakkaus ja hellyys

Muutto kotiisi on koiranpennustasi jännittävää, mutta se voi olla myös raskasta. Pentu tarvitsee paljon huomiota ja rakkautta, jotta se sopeutuu uuteen kotiin. Se vaatii huomiota, jota on annettava tässä vaiheessa niin paljon kuin mahdollista. Kehu pentua koko ajan ja kutsu sitä nimeltä. Osoita, että rakastat sitä, mutta jos se tekee jotain ei-toivottua, pysäytä se sanomalla tiukasti 'EI'.

Puppies playing

Äänet ja hajut

Joillakin pennuilla on ikävä tuttuja hajuja ja ääniä. Jos pentusi sopeutuminen näyttää vaikealta, sitä voi ehkä auttaa käyttämällä erityistä DAP (Dog Appeasin Pheromone) -feromonisuihketta, joka antaa pennulle tunnun tutusta hyvinvoinnista. Käytä kuitenkin suihketta säästeliäästi, sillä pennun on tärkeää sopeutua uuteen ympäristöön. Voi myös olla hyödyllistä soittaa radiota hiljaisella äänenvoimakkuudella koiran vuoteen lähellä läpi yön.

Nukkumaanmeno

Kuten vauvat, myös koiranpennut tarvitsevat unta. On tärkeää tarjota pennulle lämmin, hiljainen paikka, jossa se voi levätä niin päivällä kuin yölläkin. Perhe-elämä voi olla raskasta pienelle koiranpennulle, ja siksi se tarvitsee omaa aikaa. Pane koiran vuode jonnekin, missä se tuntee olonsa turvalliseksi. Koiranpennut pitävät usein nukkumisesta suljetussa tilassa, joten harkitse koiranpentulaatikon käyttöä. Voit panna sen sisään pehmeän vuoteen, ja se toimii samalla turvasatamana, kun pentu kaipaa omaa rauhaa.

Ruokintakysymykset

Kun koiranpentu tulee ensi kertaa kotiisi, on parasta jatkaa ravinnolla, johon se on tottunut. Mutta kaikki pentujen ruoat eivät ole samanlaisia. Joissakin on parempilaatuiset raaka-aineet kuin toisissa. Saatat haluta vaihtaa ruoan asteittain eläinlääkärisi suosittelemaan. Tämä on tehtävä 5-7 päivän aikana. Eläinlääkäri antaa aiheesta neuvoja, mutta kaikki, mitä sinun tarvitsee pohjimmiltaan tehdä, on sekoittaa uutta ruokaa vanhaan päivä päivältä enemmän, kunnes kaikki ruoka on uutta. (lue lisää siirtymisestä uuteen ruokaan)

Hill's-penturuoka

Hill's-koiranpenturuoka on erityisesti suunniteltu varmistamaan, että lemmikkisi saa ravinteita oikeassa tasapainossa. Se sisältää oikean määrän kaikkia vitamiineja ja mineraaleja, joita pennut tarvitsevat kasvaakseen. Se sisältää myös luonnollista DHA:ta, joka auttaa aivojen ja näkökyvyn kehitystä.

Ruoka on erinomaisen makuista ja sitä on saatavana sekä kuivamuonana että tölkeissä. Pentusi rakastaa jokaista ateriaa. Napsauta tästä lukeaksesi lisää Hill's penturuoasta

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Puppy Food with Lamb and Rice

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Lamb & Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan koiranpennun immuunijärjestelmää ja ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen määrän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Puppy Food with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken (kana) on suunniteltu tukemaan suurten rotujen pentujen luuston kehitystä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen mineraalitason.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Food Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Savoyry Chicken on suunniteltu vahvistamaan koiranpennun immuunijärjestelmää ja ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen määrän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Puppy with Chicken -koiranruoka

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Chicken (kana) on suunniteltu edistämään koiranpennun liikkuvuutta ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja kalaöljystä saatavaa DHA:ta.