Hemmottele koiraasi terveellisesti

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Jokainen pitää pienestä hemmottelusta silloin tällöin - ja etenkin nyt, kun Joulu on tulossa. Mutta vaikka onkin houkuttelevaa hemmotella koiraa pöydästä annettavilla ruoantähteillä, monet ihmiselle tarkoitetut ruoat voivat olla vaarallisia koiralle.

Voi tulla yllätyksenä, että joillakin ihmisten elintarvikkeilla voi olla haitallisia vaikutuksia koiran terveyteen. Esimerkiksi makeat keksit ja pikkuleivät sisältävät runsaasti rasvaa, alhaiset ravintoarvot sekä voivat johtaa nopeaan painonnousuun. Luut, keitettyinä tai raakoina, voivat jäädä kurkkuun tai ruoansulatuskanavaan, vaurioittaa hampaita ja aiheuttaa ummetusta, kun taas muut elintarvikkeet kuten viinirypäleet, sipuli, valkosipuli ja suklaa sisältävät aineita, jotka voivat olla myrkyllisiä koiralle.

Jos ruokit koiraasi ihmisen ruoalla ja annat lisäksi ylimääräisiä herkkuja, se voi johtaa koirasi elimistön epäravitsemukselliseen tasapainoon, jolla saattaa olla pitkäaikaisia vaikutuksia koirasi hyvinvointiin. Ja mitä vielä, jos annat koirallesi ruoantähteitä pöydästä, rohkaiset sitä kerjäämään, ja sitä voi olla hankalaa lopettaa, kun koira on tavan oppinut. Joten älä epäröi pyytää hyvää tarkoittavia vieraitasi, että he hemmottelisivat koiraasi jollakin muulla tavoin kuin antamalla tähteitä ruokapöydästä.

Tottakai me kaikki haluamme palkita koiriamme hyvästä käytöksestä, tai antaa herkkupala vain näyttääksemme sille, kuinka paljon rakastamme sitä! Nyt voit palkita koirasi osoittamaa rakkautta ja vankkumatonta uskollisuutta hyvällä omalla tunnolla, makupalalla, joka ei vain maistu hyvälle vaan on myös hyväksi sen terveydelle. Uusi Hill's™ Science Plan™ SNACKS -tuotevalikoima sisältää viisi herkullista ja terveellistä makupalavaihtoehtoa vastaamaan koirien yleisimpiin tarpeisiin.

Hill's Science Plan SNACKS valikoima tarjoaa ravitsemuksellisia hyötyjä, jotka ovat suunniteltu eri tarpeisiin, joten voit valita makupalan, joka on juuri oikea sinun koirallesi:

  • Oral Care: Toimii kuten hammasharja - auttaa raikastamaan hengitystä ja puhdistamaan hampaita
  • Healthy Mobility: Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat tukemaan nivelten terveyttä
  • Light: Vähärasvainen ja -kalorinen makupala, joka auttaa ylläpitämään ihannepainoa
  • Scin&Coat: Sisältää välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä
  • Immunity Support: Ainutlaatuinen antioksidanttikoostumus auttaa tukemaan immuunijärjestelmää Erityisesti koiranpennuille ja aikuisille koirille suunniteltu Hill's™ Science Plan™ SNACKS on saatavana pieni-/keskikokoisten rotujen sekä suurikokoisten rotujen koirille. Pakkaukset ovat uudelleen suljettavia, joka auttaa pitämään makupalat tuoreina. Itseasiassa, olemme niin varmoja, että koirasi pitää Hill's Science Plan™ -makupaloista, että tarjoamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun. Jos koirasi ei pidä makupaloista, saat rahasi takaisin.

Joten, miksi et siis auttaisi koiraasi herkuttelemaan oikein näin Joulun aikaan Hill's Science Plan SNACKS:ien avulla!

Liittyvät artikkelit