Oikeanlaiset lelut

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

79860379

Koirat rakastavat leikkimistä, sekä omistajiensa kanssa, että itsekseen. Leikkiaika on tärkeä tilaisuus liikuntaan, henkisiin virikkeisiin ja suhteen vahvistamiseen! Joten on tärkeää varmistaa, että sinulla on oikeanlaisia ja turvallisia leluja koirasi viihdyttämiseen. Turvallisuus ensin Varmista, että jokainen lelu, jonka annat koirallesi on sopivan kokoinen; liian pienet lelut voivat joutua nieluun, aiheuttaen näin tukehtumisriskin ja vatsa ja suoli voivat olla vaarassa. Niin ikään ole varovainen narujen, nauhojen ka kumilenkkien kanssa. Ne voivat olla uteliaan koiran mielestä mielenkiintoisia, mutta eivät koskaan ole hyviä leikkikaluja. Leluja, joissa on osia, jotka koira voi purra irti, (kuten pehmolelun muoviset silmät) tulisi välttää. Kultainen sääntö KAIKKIEN lelujen suhteen on, että kun se alkaa olla riekaleina, se täytyy korvata uudella.

Nouda!

Tennispallo on klassinen valinta koiran leikkikaluksi. Se pomppii, siinä on kiinnostava pinta pureskelemiseen ja sitä voi helposti heitellä. Frisbeet ovat myös erinomaisia jos koirasi pitää noutamisesta. Kun ostat frisbeen, valitse pehmeä kuminen tai kankainen vaihtoehto. Ne eivät välttämättä lennä niin kauas mutta ovat hellempiä koiran suulle ja hampaille.

 

Vieläkin mielenkiintoisempi lelu voi olla sellainen, joka pomppii epäsäännöllisesti. Koska kun koira ei voi ennakoida minne se menee seuraavaksi, se voi olla erityisen viihdyttävää. Kiinteät kumiset pallot tai pallot, joissa on paksu köysihäntä, pomppivat ja vierivät epäsäännöllisesti. Paksut kumilelut ovat yleisesti hyvä valinta, koska niitä voi heittää, pureskella ja vierittää ympäriinsä. Hyvä tapa pitää koirasi kiireisenä hyvän aikaa, on laittaa murrettu herkkupala onton lelun sisään. Koiran täytyy riepotella, vieritellä ja pureksia lelua ennen kuin se saa koko herkun ulos. Tämä voi olla äärimmäisen mukaansa tempaavaa toimintaa koirallesi ja myös hyvää viihdettä sinulle!

Vingu, vingu!

Vinkuleluista voi olla paljo huvia koirille. Useimmat toimivat niin, että lelu vinkuu kun sitä purraan mutta jotkut koirat haluavat kaivaa vinkujan ulos, joten varmista, että vinkuja on turvassa lelun sisällä. Kuten aina, jos lelu alkaa hajota kappaleiksi, se täytyy korvata uudella.

 

Jotkut koirat pitävät pehmeistä täytetyistä leluista. Ne huolehtivat siitä, kuin vauvasta, kantelevat ympäriinsä, syöksyvät sen kimppuun, istuvat sen päällä ja imevät sitä. Sellainen, jonka voi pestä koneessa, on ideaali vaihtoehto. Parhaat "täytetyt eläimet" löydät lemmikkieläinkaupasta tai eläinklinikalta. Koira saa parhaiten ilon irti leluista, kun et anna niitä sille kerralla kaikkia yhtä aikaa. Pidä saatavilla vain pientä valikoimaa ja vaihda niitä parin viikon välein. Tällä tavoin leikkikalun uutuudenviehätys säilyy. Lelujen piilottaminen koiralta on toinen hyvä tapa yllättää se ja pitää se kiinnostuneena niistä.

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini on suunniteltu koiranpennuille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää liikkuvuutta. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja DHA:ta.