Koiranpennun ruokkiminen

Published by
Min. lukemista

Koiranpennun ensimmäinen elinvuosi on kaikkein tärkein.

Ja niin on sen ensimmäinen ravintokin.

Ruoki pentuasi muutaman ensimmäisen päivän samalla ravinnolla, kuin mitä sen kasvattaja on antanut. Tämä auttaa pentua kotiutumaan. Jos päätät vaihtaa ruuan toiseen, tee tämä vähitellen. Sekoita hiukan uutta ruokaa vanhaan totuttuun ja lisää vähitellen uuden ruuan osuutta noin viikon ajan, kunnes pentu syö lopulta pelkästään uutta ruokaa.  

Valitse huolella

Koiranpennun ruokaa on saatavilla sekä säilykkeenä että kuivaruokana. Sinun valintasi riippuu sinun ja koiranpentusi mieltymyksistä. Huolehdi kuitenkin, että pentu saa ruuasta kaiken, mitä se tarvitsee kasvaakseen ja kehittyäkseen normaalisti. Valitse aina täysravinto. Silloin ei tuotteen kanssa tarvita lisäravinteita tai muuta ruokaa.Kuten ihmisen ruoka, koiranpennun ravinto vaihtelee laadultaan. Lue aina pakkausselosteesta, mitä etuja ruuasta on pennulle. Jotkut tuotteet sisältävät terveyttä edistäviä vitamiineja, immuunijärjestelmää suojaavia antioksidantteja ja virtsateiden terveyttä edistäviä kivennäisaineita. Sinun tulisi aina tarkistaa, ettei ruoka sisällä lisättyä suolaa. Liika suola voi olla vaarallista koiranpennun munuaisille. Ja jos olet epävarma jostakin, käänny eläinlääkärin puoleen.Tarvitset valitsemallesi ruualle myös pari hyvälaatuista, kaatumatonta kulhoa, toisen ruokaa ja toisen vettä varten. Voit hankkia myös ruokailualustan suojaamaan lattiaa.

Kuivaa vai kosteaa?

Kuivaruoka on tehty pienistä keksinpalasista, joita kutsutaan nappuloiksi. Se on helppoa tarjoilla ja hyvin säilyvää. Se on tulee myös edulliseksi, kun ostat sitä suurissa pusseissa.Kosteita ruokia on saatavilla säilykkeinä tai pusseissa. Korkealaatuisesta kosteasta täysipainoisesta ruuasta koiranpentu saa myös kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Kostea ruoka on hieman kuivaa kalliimpaa, mutta monet antavat sitä kuivamuonan ohella tarjotakseen pennulle vaihtelua.

Hill’s koiranpennunravinto

Hill's koiranpennun ruoka on suunniteltu niin, että lemmikkisi saa juuri oikeassa suhteessa ravintoaineita. Siinä on vitamiineja ja kivennäisaineita, joiden on todistettu edistävän pennun kehitystä sen täyteen potentiaaliin. Ruoka sisältää myös luontaista DHA:ta, joka parantaa aivojen ja näköaistin kehitystä.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • Prescription Diet™ j/d™ Canine Reduced Calorie with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine j/d™Reduced Calorie -ruuan on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jo 3 viikossa. Ruoka sisältää oikeassa suhteessa ravintoaineita, EPA:a (erityinen omega-3-rasvahappoa) ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Canine Adult Savoury Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Hill's&#153;</cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult Lamb and Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan immuunijärjestelmää ja pitämään yllä hyvää lihaskuntoa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja helposti sulavaa lammasta.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.