Koiranpennun ruokkiminen

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Koiranpennun ensimmäinen elinvuosi on kaikkein tärkein.

Ja niin on sen ensimmäinen ravintokin.

Ruoki pentuasi muutaman ensimmäisen päivän samalla ravinnolla, kuin mitä sen kasvattaja on antanut. Tämä auttaa pentua kotiutumaan. Jos päätät vaihtaa ruuan toiseen, tee tämä vähitellen. Sekoita hiukan uutta ruokaa vanhaan totuttuun ja lisää vähitellen uuden ruuan osuutta noin viikon ajan, kunnes pentu syö lopulta pelkästään uutta ruokaa.  

Valitse huolella

Koiranpennun ruokaa on saatavilla sekä säilykkeenä että kuivaruokana. Sinun valintasi riippuu sinun ja koiranpentusi mieltymyksistä. Huolehdi kuitenkin, että pentu saa ruuasta kaiken, mitä se tarvitsee kasvaakseen ja kehittyäkseen normaalisti. Valitse aina täysravinto. Silloin ei tuotteen kanssa tarvita lisäravinteita tai muuta ruokaa.Kuten ihmisen ruoka, koiranpennun ravinto vaihtelee laadultaan. Lue aina pakkausselosteesta, mitä etuja ruuasta on pennulle. Jotkut tuotteet sisältävät terveyttä edistäviä vitamiineja, immuunijärjestelmää suojaavia antioksidantteja ja virtsateiden terveyttä edistäviä kivennäisaineita. Sinun tulisi aina tarkistaa, ettei ruoka sisällä lisättyä suolaa. Liika suola voi olla vaarallista koiranpennun munuaisille. Ja jos olet epävarma jostakin, käänny eläinlääkärin puoleen.Tarvitset valitsemallesi ruualle myös pari hyvälaatuista, kaatumatonta kulhoa, toisen ruokaa ja toisen vettä varten. Voit hankkia myös ruokailualustan suojaamaan lattiaa.

Kuivaa vai kosteaa?

Kuivaruoka on tehty pienistä keksinpalasista, joita kutsutaan nappuloiksi. Se on helppoa tarjoilla ja hyvin säilyvää. Se on tulee myös edulliseksi, kun ostat sitä suurissa pusseissa.Kosteita ruokia on saatavilla säilykkeinä tai pusseissa. Korkealaatuisesta kosteasta täysipainoisesta ruuasta koiranpentu saa myös kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Kostea ruoka on hieman kuivaa kalliimpaa, mutta monet antavat sitä kuivamuonan ohella tarjotakseen pennulle vaihtelua.

Hill’s koiranpennunravinto

Hill's koiranpennun ruoka on suunniteltu niin, että lemmikkisi saa juuri oikeassa suhteessa ravintoaineita. Siinä on vitamiineja ja kivennäisaineita, joiden on todistettu edistävän pennun kehitystä sen täyteen potentiaaliin. Ruoka sisältää myös luontaista DHA:ta, joka parantaa aivojen ja näköaistin kehitystä.

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Puppy Food with Lamb and Rice

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Lamb & Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan koiranpennun immuunijärjestelmää ja ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen määrän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Puppy Food with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken (kana) on suunniteltu tukemaan suurten rotujen pentujen luuston kehitystä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen mineraalitason.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Food Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Savoyry Chicken on suunniteltu vahvistamaan koiranpennun immuunijärjestelmää ja ylläpitämään ruuansulatuskanavan terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja ihanteellisen määrän omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Hill's Science Plan NO GRAIN PUPPY FOOD -KANARUOKA

  Tukee koiranpentujen vastustuskykyä ja terveellistä kasvua