Liiallisen suolamäärän aiheuttamat riskit

Published by
Min. lukemista

Suola on tärkeä osa koiran ruokavaliota ja sillä on elintärkeä merkitys sen terveydelle. Suola (tai natriumkloridi) ylläpitää kehon nestetasapainoa ja on tarpeellinen elimistön ja hermoston toiminnalle.

Suolaa saatetaan lisätä tuotteisiin tuomaan lisämakua.

Liiallinen suolan määrä voi johtaa verenpaineen nousuun ja pahentaa sydänsairauksien oireita sekä munuaissairauksista kärsivillä koirilla hypertensiota. Erityisesti iäkkäämmillä koirilla nämä saattavat olla nähtävissä vaikka omistaja ei olisi tietoinen niistä.

Ruoka voi olla herkullista ilman tarpeettoman suurta suolamäärääkin. Me Hill's™illä kontrolloimme tarkasti ruokien suolapitoisuuksia. Tiedämme, että eri rotuisten ja elämänvaiheissa olevien koirien yksilölliset ravintotarpeet edellyttää, että ruokavalion vitamiinien, kivennäisaineiden ja raaka-aineiden tulee olla tasapainossa.

Hill's™ Science Plan™ -ruokaa syöttämällä voit olla varma, että koirasi saa juuri oikean määrän ravintoaineita ilman liiallisen suolamäärän aiheuttamia riskejä. Ja mikä vielä parempaa - koirat rakastavat ruuan makua - takuulla.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • Prescription Diet™ j/d™ Canine Reduced Calorie with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine j/d™Reduced Calorie -ruuan on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jo 3 viikossa. Ruoka sisältää oikeassa suhteessa ravintoaineita, EPA:a (erityinen omega-3-rasvahappoa) ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Canine Adult Savoury Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Hill's&#153;</cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult Lamb and Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan immuunijärjestelmää ja pitämään yllä hyvää lihaskuntoa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja helposti sulavaa lammasta.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.