Liiallisen suolamäärän aiheuttamat riskit

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Suola on tärkeä osa koiran ruokavaliota ja sillä on elintärkeä merkitys sen terveydelle. Suola (tai natriumkloridi) ylläpitää kehon nestetasapainoa ja on tarpeellinen elimistön ja hermoston toiminnalle.

Suolaa saatetaan lisätä tuotteisiin tuomaan lisämakua.

Liiallinen suolan määrä voi johtaa verenpaineen nousuun ja pahentaa sydänsairauksien oireita sekä munuaissairauksista kärsivillä koirilla hypertensiota. Erityisesti iäkkäämmillä koirilla nämä saattavat olla nähtävissä vaikka omistaja ei olisi tietoinen niistä.

Ruoka voi olla herkullista ilman tarpeettoman suurta suolamäärääkin. Me Hill's™illä kontrolloimme tarkasti ruokien suolapitoisuuksia. Tiedämme, että eri rotuisten ja elämänvaiheissa olevien koirien yksilölliset ravintotarpeet edellyttää, että ruokavalion vitamiinien, kivennäisaineiden ja raaka-aineiden tulee olla tasapainossa.

Hill's™ Science Plan™ -ruokaa syöttämällä voit olla varma, että koirasi saa juuri oikean määrän ravintoaineita ilman liiallisen suolamäärän aiheuttamia riskejä. Ja mikä vielä parempaa - koirat rakastavat ruuan makua - takuulla.

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>