Liiallisen suolamäärän aiheuttamat riskit

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Suola on tärkeä osa koiran ruokavaliota ja sillä on elintärkeä merkitys sen terveydelle. Suola (tai natriumkloridi) ylläpitää kehon nestetasapainoa ja on tarpeellinen elimistön ja hermoston toiminnalle.

Suolaa saatetaan lisätä tuotteisiin tuomaan lisämakua.

Liiallinen suolan määrä voi johtaa verenpaineen nousuun ja pahentaa sydänsairauksien oireita sekä munuaissairauksista kärsivillä koirilla hypertensiota. Erityisesti iäkkäämmillä koirilla nämä saattavat olla nähtävissä vaikka omistaja ei olisi tietoinen niistä.

Ruoka voi olla herkullista ilman tarpeettoman suurta suolamäärääkin. Me Hill's™illä kontrolloimme tarkasti ruokien suolapitoisuuksia. Tiedämme, että eri rotuisten ja elämänvaiheissa olevien koirien yksilölliset ravintotarpeet edellyttää, että ruokavalion vitamiinien, kivennäisaineiden ja raaka-aineiden tulee olla tasapainossa.

Hill's™ Science Plan™ -ruokaa syöttämällä voit olla varma, että koirasi saa juuri oikean määrän ravintoaineita ilman liiallisen suolamäärän aiheuttamia riskejä. Ja mikä vielä parempaa - koirat rakastavat ruuan makua - takuulla.

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Dog Food with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Chicken™ (kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti tutkittuja antioksidantteja, vähärasvaista proteiinia ja omega-3-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult Dog Food with Chicken

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> Mini Chicken on erityisesti tarkoitettu tukemaan aktiivista liikkuvuutta ja nivelten terveyttä koirilla, jotka pitävät pienemmistä ruokanappuloista. Sisältää omega-3-rasvahappoja ja kliinisesti todistettuja antioksidantteja.