Liiallisen suolamäärän aiheuttamat riskit

Suola on tärkeä osa koiran ruokavaliota ja sillä on elintärkeä merkitys sen terveydelle. Suola (tai natriumkloridi) ylläpitää kehon nestetasapainoa ja on tarpeellinen elimistön ja hermoston toiminnalle.

Suolaa saatetaan lisätä tuotteisiin tuomaan lisämakua.

Liiallinen suolan määrä voi johtaa verenpaineen nousuun ja pahentaa sydänsairauksien oireita sekä munuaissairauksista kärsivillä koirilla hypertensiota. Erityisesti iäkkäämmillä koirilla nämä saattavat olla nähtävissä vaikka omistaja ei olisi tietoinen niistä.

Ruoka voi olla herkullista ilman tarpeettoman suurta suolamäärääkin. Me Hill's™illä kontrolloimme tarkasti ruokien suolapitoisuuksia. Tiedämme, että eri rotuisten ja elämänvaiheissa olevien koirien yksilölliset ravintotarpeet edellyttää, että ruokavalion vitamiinien, kivennäisaineiden ja raaka-aineiden tulee olla tasapainossa.

Hill's™ Science Plan™ -ruokaa syöttämällä voit olla varma, että koirasi saa juuri oikean määrän ravintoaineita ilman liiallisen suolamäärän aiheuttamia riskejä. Ja mikä vielä parempaa - koirat rakastavat ruuan makua - takuulla.