Näytä rakkautesi ja auta koiraasi liikkumaan tarpeeksi

Published by
min read

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Koirat ovat usein melko energisiä olentoja ja liikunta on täydellinen tapa polttaa kaikki ylimääräinen energia. Itse asiassa liikunta on elintärkeä osa koiran terveyttä. Eri koirilla on erilaiset liikuntatarpeet ja sinun täytyy tuntea lemmikkisi riittävän hyvin, jotta voit aistia sen käyttäytymisestä, kuinka paljon liikuntaa on sopivasti. Se ei aina ole niin, että mitä suurempi koira, sitä enemmän liikuntaa ne tarvitsevat tai haluavat.

Iällä on myös tärkeä rooli sinä millaista harjoitusta koirasi tarvitsee ylläpitämään hyvää terveyttä. Pentuja ei saa harjoituttaa liikaa, mutta ulkoilu pitäisi aloittaa pienin askelin, melko usein, ja sitten siirtyä pidempiin lenkkeihin. Koiran ulkoiluttaminen ei ole vain liikuntaa ja painon hallintaa, vaan myös henkistä stimulaatiota. Aktiivisesti ulkoilutettu koira on onnellisempi sekä hyvinvoivampi.

Koirat ovat paljon tyytyväisempiä ja rauhallisempia säännöllisen liikunnan avulla. Koiran kävelyttäminen on myös hetki, jolloin voitte harjoitella tottelevaisuutta. Ne voivat oppia olemaan jahtaamatta autoja ja polkupyöriä ja noudattamaan  yksinkertaisia ​​komentoja, ollessaan vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa.

Säännöllinen liikunta on tärkeintä

Sitoudu siihen, että koiran ulkoiluttaminen vie aikaasi joka ikinen päivä. Jotta ulkoiluttamista ei tule niin helposti laiminlyötyä, on tärkeää ajoittaa se itselle sopivimpaan ajankohtaan. Joillakin koirilla on luonnollisesti runsaasti energiaa ja niille täytyy keksiä tekemistä, tai ne saattavat kyllästyä ja alkavat käyttäytyä epätoivotulla tavalla. Hill'sin kehittämä ravitseva ruoka voi auttaa, koska se ei sisällä mitään lisäaineita, jotka voivat tehdä koirasi vieläkin hyperaktiivisemmaksi. Koiran terveyden optimoimiseksi on tärkeää asettaa säännöllinen rutiini, aivan kuten kaikki urheilijatkin tekevät. Hyvä rutiini sisältää riittävästi liikuntaa, auttaa ylläpitämään yleistä terveyttä ja normaalia energiatasoa.

Related Articles

Related products