Saatko koirasi huonoista tavoista vatsanväänteitä?

Published by
min read

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Koirat ovat luonnostaan uteliaita. Ne haistelevat ja maistelevat kaikenlaista, mitä niiden ei pitäisi, kuten pilaantunutta ruokaa, mätäneviä raatoja, ihmisten ruoantähteitä ja joskus jopa muiden eläinten ulosteita.

Ei ole yllättävää, että nämä huonot tavat voivat johtaa vatsavaivoihin, joiden todennäköisimmät seuraukset ovat oksentelu ja ripuli. Vaikka huonovointisuus tai esimerkiksi verinen tai löysä koirankakka ovat ahdistavia sekä koiralle että omistajalle, nämä oireet menevät yleensä suhteellisen nopeasti ohi. Jos koirasi tykkää kierrellä roskiksissa tai kerjätä ruokapöydän äärellä maukkaan herkkupalan toivossa, sinulla saattaa olla aihetta ryhtyä toimiin, sillä tällainen käytös saattaa altistaa koiran kaikenlaisille ruoansulatushäiriöille. Kuonokopan käytöstä tai koiran kouluttamisesta voi olla apua.

Laadukkaan lemmikinruoan syöttäminen, rutiinien noudattaminen ja ruoan määrän tarkkailu voivat auttaa ruoansulatuskanavan terveyden ylläpitämisessä.

Joidenkin koirien ruoansulatuskanavan häiriöistä voi tulla pitkäaikaisempi ongelma. Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten ruoka-aineintoleranssista, tulehduksellisesta suolistosairaudesta tai muusta sairaudesta, kuten maksaongelmasta, joka myös aiheuttaa ruoansulatushäiriöitä. Pitkäaikaisista ongelmista kärsivien koirien ruoansulatuskanavan toiminta voi olla mahdollista pitää hallinnassa ruokkimalla koiraa sen tilaan sopivalla Hill's Prescription Diet -ruoalla. Pyydä eläinlääkäriäsi suosittelemaan ruokaa, joka sopii parhaiten lemmikkisi ruoansulatushäiriön tai taustalla olevan ongelman hoitoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aiheeseen liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Dog Food with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Chicken™ (kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti tutkittuja antioksidantteja, vähärasvaista proteiinia ja omega-3-rasvahappoja.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult Dog Food with Chicken

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> Mini Chicken on erityisesti tarkoitettu tukemaan aktiivista liikkuvuutta ja nivelten terveyttä koirilla, jotka pitävät pienemmistä ruokanappuloista. Sisältää omega-3-rasvahappoja ja kliinisesti todistettuja antioksidantteja.
  Buy Now »