Ulkoloisten torjunta

Published by
Min. lukemista

Harva asia voi olla niin turhauttavaa koiranomistajalle kuin ulkoloiset. Ne saattavat aiheuttaa kivuliaita puremia ja joissakin tapauksissa levittää tauteja. Ulkoloiset ovat ikävä rasite mutta hallittavissa. Mikäli havaitset koirasi turkissa ylimääräistä kutinaa, ota yhteyttä eläinlääkäriin loisten tunnistamiseksi ja asianmukaisen hoidon aloittamiseksi. Monet loiset aiheuttavat kovaa kutinaa, jolloin koira voi raapia ihonsa rikki ja saada pinnallisen ihotulehduksen, ellei loisia häädetä ajoissa. Apteekeista ja eläinlääkäreiltä saa nykyisin erittäin tehokkaita ulkoloisten torjuntaan tarkoitettuja tuotteita. Monet näistä tuotteista ovat reseptivapaita ja erittäin helppokäyttöisiä. Valikoimista löytyy sumutteita, liuoksia ja lääkepantoja. Muista, että ulkoloiset eivät elä pelkästään koirissa. Ne vierailevat mielellään myös sinun ihollasi, joten tarkasta koirasi turkki säännöllisesti.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>