Ilotulitus ilman pelkoa

Published by
Min. lukemista

Käteviä vinkkejä uudenvuoden paukkeeseen. Uudenvuoden yönä taivas täyttyy rakettien välkkeestä, kun isot ja pienet kokoontuvat aukioille paukuttelemaan raketteja. Valitettavasti uusivuosi on monelle lemmikille erittäin stressaavaa aikaa. Olemme listanneet muutamia helppoja tapoja, kuinka voit rauhoittaa lemmikkiäsi.

 • Kodin normaaliin elämään kuuluvat äänet, kuten auki oleva TV tai musiikki kertovat lemmikille, että ei ole mitään hätää.
 • Pidä verhot kiinni, jotta rakettien välke ei säikäytä lemmikkiäsi.
 • Yritä vaimentaa ulkona kuuluvaa pauketta pitämällä ovet ja ikkunat suljettuina.
 • Ulkokissa kannattaa houkutella sisälle esim. hiekkalaatikon avulla ja pitää hänet sisällä, kunnes pauke on vaimentunut.
 • Koiran ulkoiluttaminen ja rakettien ampuminen kannattaa suorittaa eri aikaan.
 • Koiraa saattaa rauhoittaa, jos kotona on joku tuttu ihminen koko ajan.
 • Mikäli koet, että uusivuosi on erityisen hankala aika lemmikillesi, sinun kannattaa keskustella eläinlääkärin kanssa mahdollisesta rauhoittavasta lääkityksestä.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • Prescription Diet™ j/d™ Canine Reduced Calorie with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span>Canine j/d™Reduced Calorie -ruuan on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jo 3 viikossa. Ruoka sisältää oikeassa suhteessa ravintoaineita, EPA:a (erityinen omega-3-rasvahappoa) ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Canine Adult Savoury Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Lamb & Rice

  Hill's&#153;</cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult Lamb and Rice (lammas ja riisi) on suunniteltu vahvistamaan immuunijärjestelmää ja pitämään yllä hyvää lihaskuntoa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja helposti sulavaa lammasta.
 • Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini with Chicken

  Hill's&#153; </cf><csf style="tw4winInternal" font="Courier New" fontcolour="0xff"><text text="&amp;#153;"/></csf><cf font="Verdana" size="10" complexscriptssize="10"> <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Mini with Chicken (kana) on suunniteltu koirille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka pitää yllä hyvää lihaskuntoa ja tukee elimistön terveyttä. Sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.