Eläinlääkärin valitseminen koirallesi

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Sinun ja perheesi rinnalla koirasi eläinlääkäri on tärkein henkilö sen elämässä. Loppujen lopuksi eläinlääkäri on vastuussa koiran terveydestä sen koko elämän ajan. Miten valitset eläinlääkärin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hoidon? Yksi parhaista tavoista löytää eläinlääkäri on ystävän suosittelemana. Jos tunnet alueellasi jonkun, jolla on koira tai kissa, kysy minne he vievät lemmikkinsä ja mitä mieltä he ovat tarjotun palvelun laadusta.

Soita tai klikkaa

Hyvä paikka aloittaa etsintä on myös puhelinluettelo tai internet. Et varmastikaan halua ajaa tuntia saadaksesi hoitoa sairaalle koirallesi, joten keskity niihin lääkäreihin, jotka ovat lähellä sinua. Valitse muutama praktiikka alueeltasi ja soita ja kysy voitko pistäytyä katsastamassa ja esittelemässä itsesi. Muista, sinun ei tarvitse ottaa koiraasi mukaan tälle ensimmäiselle vierailulle. Tämä käynti on vain puhtaasti mielikuvan muodostamista paikasta ja sen työntekijöitä varten. Onko se puhdas? Onko henkilökunta ammattimaista? Jos saat mahdollisuuden tavata eläinlääkäreitä, ovatko he ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä? Tulet uskomaan koirasi elämän näiden ihmisten haltuun, joten on tärkeää, että tunnet olosi miellyttäväksi heidän kanssaan. Ota selvää onko heillä itsenäinen vai ryhmävastaanotto. Suurimmassa osassa eläinklinikoita on yksi eläinlääkäri ja useita hoitajia eläinten käsittelyä varten. Ryhmävastaanotot ovat lisääntymään päin, koska ne mahdollistavat sen, että potilaille on saatavilla useita eri taitoja ja tietoja. Ryhmävastaanotto ei välttämättä ole kuitenkaan parempi kuin yksittäisen eläinlääkärin vastaanotto.

Kuinka paljon?

Kulut ovat tärkeä tekijä siinä, miten hoidat koirasi terveyttä. Eläinlääkärihoito voi olla kallista, joten voi olla hyvä idea hakea Lemmikkivakuutusta sitten kun olet löytänyt klinikan, joka miellyttää sinua. Toinen tekijä, jota kannattaa miettiä, on ensiapu. Eläinlääkärivastaanotoilla on valmius hätätilanteita varten 24h päivässä. Ota selvää mikä käytäntö eläinlääkärillä on hätätilanteissa ja missä ne hoidetaan. Paras neuvo on kuunnella koiraasi ja seurata vaistojasi. Haluat eläinlääkärin olevan sellainen, joka välittää syvästi eläimistä ja erityisesti sinun koirastasi. Eläinlääkärisi on toistuvasti ensimmäinen taho, johon otat yhteyttä vaikeuksissa ja ongelmissa, joita voit kohdata kun omistat koiran. Näin ollen valitse sellainen henkilö, jonka kanssa voit kommunikoida avoimesti ja rehellisesti.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini on suunniteltu koiranpennuille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää liikkuvuutta. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja DHA:ta.