Kuinka huolehtia koirasta Halloweenin aikaan?

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Dog image

Ei ole mitään suloisempaa tai hauskempaa kuin nähdä koiranpentu kirmaamassa hurjassa Halloween-asussa, sarvet päässä ja punanen viitta liehuten. Mutta kuten lastenkin kanssa, koirien kanssa täytyy olla erityisen varovainen. Kun huomioit seuraavat asiat, niin lapsesi ja koirasi voivat nauttia hauskan ja turvallisen juhlapyhän:

 • Koira saattaa ahdistua ja muuttua pelokkaaksi jos ovikello soi jatkuvasti ja kaikki mitä se näkee, on lapsia omituisissa vaatteissa ja naamioissa. Koiran sulkeminen omaan rauhalliseen paikkaansa illaksi, rauhoittaa sen hermoja ja estää sitä kirmaamasta paikalle aina kun ovikello soi.
 • Jos kävelytät koiraasi naapurustossa kun lapset ovat "karkki vai kepponen" -kierroksella, muista pukea koirallesi panta tai valjaat ja pidä se kunnon hihnassa. Vieraat lapset ja aikuiset omituisissa ja pelottavissa asuissa saattavat säikyttää koirasi ja tehdä sen olon epämukavaksi.
 • Varmista, että koirasi pannasta löytyy nimesi ja puhelinnumerosi siltä varalta että joudut eroon koirastasi tai se karkaa kotoa.
 • Jos puet koirasi Halloween-asuun, käytä turvallisia, ei tulenarkoja ja myrkyttömiä vaatteita, joissa koiran on mukava olla ja joka eivät rajoita sen liikkumista, hengitystä tai näköä.
 • Lopuksi, säilytä kaikki karkit pois koiran ulottuvilta - erityisesti suklaa, joka on myrkyllistä koirille. Pienienkin määrien nauttiminen voi aiheuttaa kouristuksia, lihasten vapinaa ja oksentelua, kun taas suurempina annoksia suklaa voi olla hengenvaarallista. Voit hemmotella koiraa sen omilla herkuilla, joista se on varmasti yhtä onnellinen.

Näiden yksinkertaisten ohjeiden noudattaminen auttaa pitämään koirasi turvassa, terveenä ja poissa kaikenlaisista pelottavista harmeista tänäkin Halloweenina.

Onko sinulla myös kissoja? Lue kuinka teet Halloweenista turvallisen myös kissallesi.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • Science Plan™ Canine Adult Sensitive Skin with Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Sensitive Skin on suunniteltu ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini Chicken

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini on suunniteltu koiranpennuille, jotka pitävät pienistä ruokanappuloista. Ruoka vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää liikkuvuutta. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja ja DHA:ta.