PARHAAN
MAKUINEN
LEMMIKKIELÄINRUOKASAA ALKUNSA
MAAN TASALTA

Ruokinta-aika ei ole lemmikillesi vain päivittäinen rituaali, vaan erityinen yhteinen kokemus, joka aktivoi kaikki aistit.

Oli kyseessä sitten arkista hyvinvointia lisäävä ruoka tai tarkkaan koostettu elintärkeä terapeuttinen ruoka, se toimii vain, jos lemmikki haluaa syödä sitä. Siksi Hill's on ottanut tieteellisen lähestymistavan, jolla tehdä ateria-ajasta sekä tyydyttävä että palkitseva.

Asiantuntijat saavat aina viimeisen sanan

Pet Nutrition Centre (PNC) -keskuksemme kissat ja koirat arvioivat jokaisen luomamme lemmikkieläinruoan. Karvaiset "kollegamme" suhtautuvat työhönsä vakavasti ja syystä: heidän palautteensa ratkaisee, mitkä maut toimivat.

orange cat eating wet food off of plate

Rakkaudesta ja leikkihetkistä nauttimisen lomassa nämä lemmikit toteuttavat useita tärkeitä tehtäviä kertoen meille, miten ruokamme vaikuttavat lemmikkeihin nenästä hännänpäähän. Esimerkkejä:

  • Mitkä tuoksut vetoavat koiriin ja kissoihin
  • Mitä makuja ja suutuntumia lemmikit rakastavat
  • Sopiva koko ja muoto kullekin ruoallemme

Maukkain lemmikkieläinruoka voittakoon

Jokainen luomamme makuprofiili käy läpi useita makutestejä PNC:n koirien ja kissojen parissa vetoavimpien yhdistelmien löytämiseksi. Tarjoamme kullekin koira- tai kissaryhmälle eri ruokia ja katsomme, minkä lemmikit valitsevat. Merkitsemme muistiin, paljonko kutakin ruokaa kukin lemmikki söi ja määrittelemme tämän tiedon perusteella, mikä oli suosituin vaihtoehto.

hill’s stews in a white bowl

Kuva valmistusaineista on puhtaasti viitteellinen. Eri tuotteissa on eri valmistusaineet.

Makutiedettä tutkimassa

Asiantuntijamme tekevät töitä varmistaakseen, että kaikki ruokamme tarjoavat koirien ja kissojen vaistoihin vetoavaa ravitsemusta. Kokonainen tiedemiestiimi testaa jatkuvasti uusia tuoksu- ja makuyhdistelmiä löytääkseen vetoavimmat lemmikkieläinruokien makuvaihtoehdot.

Keskitymme valmistusaineisiin, joissa yhdistyvät korkealaatuinen ravitsemus ja lemmikkeihin vetoava maku. Esimerkkejä:

Kana
Kana
Nauta
Nauta
Lammas
Lammas
Lohi
Lohi
Porkkanat
Porkkanat
Perunat
Perunat
Öljyt ja rasvat
Öljyt ja rasvat

Kuvat valmistusaineista ovat puhtaasti viitteellisiä.

Ei liikaa, liian paljoa.

Kukin ruokamme sisältää tarkkaan tasapainotetun ravintoaineyhdistelmän, joka huomioi lemmikin terveystarpeet, kuten elämänvaiheen, koon tai erityistarpeet.

close up image of dog’s nose

Aromien jäljillä

Lemmikkieläinruoan aromi voi ratkaista koiran tai kissan kiinnostuksen jo ennen kulholle pääsyä.

Yksittäinen lemmikkieläinruoka saattaa sisältää jopa 200 erillistä maku-/aromimolekyyliä. Ihmisen nenä havaitsee niistä yleensä korkeintaan 15–20. Analyysilaboratoriomme hyödyntää viimeisintä teknologiaa eritelläkseen monisävyiset maut ja aromit molekyylitasolla, jotta ymmärtäisimme ruokailukokemusta paremmin lemmikin näkökulmasta.

Aromigrammi:
Tuoksuja tutkimassa

Jotta voisimme vertailla ja jäljitellä eri aromiprofiileja, tarvitsemme ensin tavan kuvailla niitä. Ihmisistä koostuva aistipaneelimme erittelee aromiominaisuuksia tarkkaan määritellyin termein. "Paahteisen" ja "lihaisen" tapaiset määritelmät auttavat luomaan monipuolisen makuprofiilin, jota kutsumme aromigrammiksi.

Kukin aromagrammi on ikään kuin tietyn lemmikkieläinruoan "makusormenjälki". Makutestit lemmikeillä ja eri profiilien vertailu auttavat meitä ymmärtämään, mitkä vetoavat koiriin ja kissoihin ja mitkä eivät.

Suutuntuma

Oikea maku puhuttelee kaikkia aisteja ja lemmikkiruoan fyysisillä ominaisuuksilla on oma tärkeä roolinsa lemmikkisi ateriahetkissä.

bowls of wet hill’s foods

Kuva valmistusaineista on puhtaasti viitteellinen. Eri tuotteissa on eri valmistusaineet.

Märkäruoat ja muhennokset

Lemmikkieläinten märkäruoat ovat suosittuja aterioita tyydyttävän suutuntuman ja voimakkaiden aromien ansiosta, oli kyseessä sitten jauhettu, patee- tai muhennosversio. Tarjoile ateriana sellaisenaan tai herkullisena kuivaruoan lisukkeena.

Osta märkäruokia

KoirilleKissoille

Osta muhennoksia

KoirilleKissoille

Parempia nappuloita kehittämässä

image of different kibble shapes

Nappuloiden muodot on suunniteltu eri ruokailutottumuksia ja tehokkuutta ajatellen.

image of kibble texture

Suutuntuma näyttelee omaa rooliaan, ja koirat ja kissat rouskuttelevat ja pureskelevat nappuloitaan eri tavoin.

image of different kibble sizes

Nappuloiden koolla on väliä, etenkin koirilla, joilla koiran kokoon nähden suurempi nappula on parempi valinta.

Viime kädessä tavoite on selvä: onnelliset ja terveet lemmikit

Ennen kuin yksikään Hill's-tuote pääsee lemmikkisi kulhoon asti, se on jo käynyt läpi useita arviointeja ja laatutarkastuksia ravitsemusasiantuntijoiden, eläinlääkärien, ravitsemusterapeuttien, ruokatieteilijöiden sekä vaativien lemmikkien toimesta, jotta ateriahetket olisivat varmasti palkitsevia kokemuksia karvaiselle kaverillesi.

Katso mitä mieltä lemmikkisi on