Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Adult -märkäruoka koirille,

Mureaa kanaa ja vihanneksia sisältävä täysravinto 1–6-vuotiaille aikuisille koirille.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava, mureaa kanaa ja vihanneksia herkullisessa kastikkeessa sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT with Tender Chicken & Vegetables -märkäruokasäilyke 1–6-vuotiaille aikuisille koirille on monivaikutteinen tasapainoinen täysravinto, joka antaa tärkeitä kliinisesti todistettuja hyötyjä eritysesti koiran elintärkeiden elinten terveyden varmistamiseen ja sisältää kliinisesti toimivaksi todistettuja antioksidantteja, jotka varmistavat terveen vastustuskyvyn ja pitävät näin koiran pidempään aktiivisena. Lisäksi ruoassa on vastustamaton maku, johon koira ihastuu taatusti. Lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Terve ruoansulatus: Optimaalinen kuitusekoitus edistää tervettä ruoansulatusta ja lemmikin hyvinvointia.

  Terve lihaksisto: Laadukas proteiini tukee koiran lihaksistoa.

  Elintärkeät elimet: Säädellyt kivennäisainepitoisuudet auttavat tukemaan elintärkeiden elinten terveyttä.

  Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot ja E-vitamiini edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

  Vastustuskyky: Kliinisesti toimiviksi todistetut tehokkaat antioksidantit tukevat tervettä vastustuskykyä.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  1–6-vuotiaille aikuisille koirille avuksi elinikäisen terveyden tukemiseen.

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

  Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan (eri kuin VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy Large Breed -ruoka).

  Kastroidut/steriloidut koirat


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.


  Valmistettu vastuullisesti. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.com/responsibly-made


  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.


  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino (kg) Säilyke 363g
  2.5 3/4
  5 1 1/3
  7.5 1 3/4
  10 2 1/4
  20 3 2/3
  30 5
  40 6
  50 1 1/4
  60 + 1 1/3 / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Kana (17 %), sianliha, porkkana, riisitärkkelys, perunatärkkelys, erilaiset sokerit, kuivattu sianlihaproteiini, hernelesejauho, täysjyväriisi, hernejauho, herne, kivennäisaineet, lihauute, pellavansiemen, kanaliemijauhe, kuivattu peruna, pinaattijauhe. Vihanneksia yhteensä 4,5 %.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 6,3 %, rasvapitoisuus 3,3 %, raakakuitu 0,62 %, hehkutusjäännös 1,4 %, kosteus 81,1 %, kalsium 0,34 %, fosfori 0,18 %, natrium 0,15 %, kalium 0,21 %, magnesium 0,02 %; per kg: A-vitamiini 14 400 ky, D3-vitamiini 240 ky.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 40,0 mg, 3b202 (jodi) 0,6 mg, 3b405 (kupari) 1,2 mg, 3b503 (mangaani) 1,0 mg, 3b603 (sinkki) 27,5 mg; värjätty luontaisesti sokerikulöörillä.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More