Mitä mieltä sinä olet ?

Tehtävämme on rikastuttaa ja pidentää sinun ja lemmikkisi erityislaatuista suhdetta. Jotta pysyisimme oikeilla jäljillä, haluaisimme kuulla sinun ajatuksiasi ja kokemuksiasi tuotteistamme, tai ihan vain jotain hupaisaa mitä olet huomannut viime aikoina. Odotamme innoissamme kuulevamme sinusta.

Jätä tarinasi

 

Mitä muut ovat sanoneet ?

Chuff on 19-vuotias ja syö Hill's Active Longevity -ruokaa. Joka aamu hän leikkii kuin kissanpentu ja kuulostaa vauvaelefantilta. Hänen turkkinsa kiiltää ja silmät ovat kirkkaat. Hän voisi mennä keski-ikäisestä kissasta. Hän pistää pystyyn hälinän jos Hill's kulho on tyhjä ja kun se on ¾ tyhjä, hän istuu ja tuijottaa minua.

- Anna McKnight with cat Chuff

Meille suositeltiin Hill'sin herkkävatsaisen lohi -täysravintoa sen jälkeen kun olimme yrittäneet useita muita vaihtoehtoja huonosta ruoansulatuksesta kärsivälle casperille. Hän nauttii tästä ruoasta ja jopa kertoo meille, että on ruoka-aika, se myös haisee todella hyvälle ja on sopivan kokoista pienille koirille. Casperillä on nyt enemmän energiaa, turkki on ihana ja se voi yleensä paljon paremmin ja ruoka sulaa helposti. En vaihtaisi pois.

- Mrs Sharon Witherbed with dog Casper

Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress kissanruoka. Syötimme noin 5 vuotta, koska hän oli ylipainoinen ja oli virtsatietulehdus. Eläinlääkäri suositteli ruokaa. Siirryimme ruokaan heti, mutta annos oli vain 50 grammaa päivässä, joka jaettiin 3 ateriaan.12 kuukaudessa hänen painonsa laski 8 kg: sta normaalipainoiseksi 5 kg, eläinlääkäri oli erittäin tyytyväinen. Malibu, eli Mali on tyttäreni kissa. Hän oli noin 6-vuotias.

- Becca Molineux

Kerro meille lemmikkisi tarina Jätä tarinasi