Koiran vieminen eläinlääkäriin

Published by
Min. lukemista

Löydä ruokaa, joka sopii lemmikkisi tarpeisiin

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Oli kyseessä normaali tarkastus, rokottaminen, koiran sairaus tai loukkaantuminen, jossain vaiheessa joudut viemään koirasi eläinlääkäriin. Eläinlääkärissä käynti voi olla stressaava kokemus koirallesi. Siellä on paljon outoja asioita, hajuja, ääniä, ihmisiä ja eläimiä. On olemassa kuitenkin lukuisia asioita mitä voit tehdä varmistaaksesi, että sekä sinun ja koirasi eläinlääkärikäynti olisi stressitön ja miellyttävä. Varmista, että viet koiran kunnon lenkille ennen eläinlääkäriin lähtöä. Tämä tarjoaa koirallesi mahdollisuuden virtsata mikä tekee vahingot eläinlääkärissä epätodennäköisemmiksi. Kun koirasi on saanut jo liikuntaa, se on rauhallisempia ja säysempi.

Käytä kantolaatikkoa

Jos koirasi on tarpeeksi pieni, harkitse sen viemistä eläinlääkäriin kantolaatikon sisällä, vaikka se yleensä käyttäytyisikin hihnassa hyvin. Kantolaatikko varmistaa, ettei se voi purra, raapia tai karata, jos se pelästyy. Kantolaatikko suojelee koiraasi myös toisilta levottomilta lemmikeiltä klinikalla. Jos koirasi tuntee olonsa sairaaksi tai voimattomaksi, kantolaatikon kanssa sillä on aina helpompaa. Jos aiot käyttää kantolaatikkoa, varmista, että laitat sinne pehmusteita. Jotkut vanhat vaatteet, joissa on sinun tuoksusi, ovat hyvä valinta. Koirasi yhdistää sinut turvallisuuteen ja mukavuuteen, joten sinun haistamisesi lähellä saa sen tuntemaan olonsa paremmaksi. Odotushuoneessa ollessanne pidä koirasi rauhallisena ja kontrollissa. Vaikka se saattaakin olla innoissaan tavatessaan toisia eläimiä, on parasta pitää se vierelläsi tai sylissäsi. Varmista, että annat koirallesi paljon fyysistä huomiota ja että puhut sille pehmeästi. Tämä auttaa pitämään sen rauhallisena. Kun on sinun koirasi tarkastuksen aika, kysy eläinlääkäriltäsi, voitko auttaa koirasi pitelemisessä. Eläinlääkärit ja hoitajat ovat hyvin kokeneita hermostuneiden ja pelästyneiden eläimien pitelemisessä ja he tietävät miten välttää loukkaantumasta tai satuttamasta koiraasi. Joten älä huoli, koirasi on hyvissä käsissä. Eläinklinikat ja sairaalat voivat olla hyvin kiireisiä paikkoja. Jos haluat ylimääräistä aikaa keskustellaksesi koirastasi eläinlääkärin kanssa, suunnittele se etukäteen. Varaa pidempi aika mikäli se on mahdollista ja vältä ruuhka-aikoja. Eläinklinikat ovat kiireimmillään yleensä aikaisin aamulla ja alkuillasta kun ihmiset eivät ole töissä. Käytä koiraasi säännöllisesti eläinlääkärissä tarkastuksissa ja punnittavana. Tämä ei ainoastaa salli koiraasi tottumasta kokemukseen vaan anta myös eläinlääkärillesi mahdollisuuden tutustua koiraasi! Mitä enemmän eläinlääkäri tapaa koiraasi, sitä paremmin se osaa arvioida sen tarpeet.

Liittyvät artikkelit

Liittyvät tuotteet

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Dog Food with Turkey

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Turkey (kalkkuna) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Canine Adult with Chicken

  <P>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken(kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti testattuja antioksidantteja, vähärasvaisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja.<BR><BR><B>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Dog Food with Chicken

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Chicken™ (kana) on suunniteltu pitämään yllä hyvää lihaskuntoa ja tukemaan elimistön terveyttä. Ruoka sisältää kliinisesti tutkittuja antioksidantteja, vähärasvaista proteiinia ja omega-3-rasvahappoja.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult Dog Food with Chicken

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> Mini Chicken on erityisesti tarkoitettu tukemaan aktiivista liikkuvuutta ja nivelten terveyttä koirilla, jotka pitävät pienemmistä ruokanappuloista. Sisältää omega-3-rasvahappoja ja kliinisesti todistettuja antioksidantteja.