KISSA TERVEYDENHOITO

Opi lisää kissaystäväsi terveydestä etsimällä hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita alta. 

0 TULOKSET JÄRJESTETTY SEURAAVAN MUKAISESTI:

Merkityksellisyys

Vinkit ja neuvot 

Uuden nelijalkaisen ystävän tuominen kotiin on jännittävää, mutta lemmikin omistajana sinulla on varmastikin paljon sen terveyttä koskevia kysymyksiä. Tilannetta auttaisi, jos kissat voisivat puhumalla kertoa, kuinka ne voivat. Älä silti huoli. Kirjastostamme löytyy runsaasti kissan terveydenhoitoa koskevia vinkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään lemmikkisi hienovaraisia viestejä. Selaa alla olevia kissan terveydenhoitovinkkejä, ja olet kohta paras mahdollinen lemmikinomistaja.  

Sairauksien aiheuttajat 

Jos kissasi käyttäytyy poikkeavasti ja olet huolissasi sen terveydestä, on parasta puhua asiasta eläinlääkärin kanssa. Tästä voit kuitenkin lukea erilaisista kissan terveysongelmista ja niiden syistä. Olipa kyse perimästä, rodusta, iästä, elintavoista, henkisestä tilasta, käytöksestä tai ympäristöstä, on olemassa monia tavallisia syitä, jotka sinun kannattaa muistaa, jos huomaat muutoksen kissassasi. Ala tutustua näihin yleisiin syihin nyt, niin olet aina valmis hoitamaan kissaasi oikein.

Merkit ja oireet 

Terveysongelmat ilmenevät monin eri tavoin. Jotkin ovat erittäin helposti huomattavissa ja synnyttävät selviä oireita, joita voivat olla lisääntynyt virtsaamistarve, stressi ja liiallinen turkin puhdistus. Joitakin toisia kissan terveysongelmia ei ole yhtä helppo havaita. Tutustu kissasi persoonallisuuteen ja siihen, kuinka se reagoi tiettyihin tilanteisiin. Muutokset sen mielialassa tai käytöksessä saattavat myös kertoa puhkeamassa olevasta terveysongelmasta. 

Ennalta ehkäisevät hoidot 

On olemassa useita ennalta ehkäiseviä toimia, joilla voit estää kissaasi sairastumasta tai vammautumasta. Niihin kuuluvat oikeanlainen ravinto ja turkinhoito sekä loiseläinten pitäminen loitolla ja tarkastuskäynnit eläinlääkärin luona. Opi kuinka voit pitää kissasi turvassa: lue artikkeleita esimerkiksi rokotussuosituksista, turkinhoidosta ja kirppu- ja punkkilääkkeistä.